Meghan Markle olyasmire készül, ami végképp tönkreteheti a kapcsolatát Katalin hercegnével

Nem sok jót sejtet Meghan Markle állítólagos terve.

2023. október 23., 06:37

Szerző:

Az év elején hatalmas szenzációt keltett Harry herceg könyve, a Tartalék, és a legfrissebb pletykák szerint most a feleség, Meghan Markle is készül megírni saját memoárját. Ezt Tom Bower, a királyi család szakértője állítja, hivatalos megerősítés még nincs, de tekintettel arra, hogy a Tartalék mennyi pénzt hozhatott a konyhára a királyi családtól eltávolodott hercegi párnak, nem lenne meglepő, ha kedvük támadt volna duplázni.

Ahogy a Tartalék a hírek szerint elmélyítette az ellentétet Harry herceg és a bátyja, Vilmos herceg között, úgy a könyv a The Sun című lap által idézett szakértő meglátása szerint az utolsó csepp lehet a pohárban, már ami Meghan Markle és sógornője, Katalin hercegné állítólag egyébként is roppant feszült kapcsolatát illeti.

A könyv nyilván azzal fog foglalkozni, hogy milyen volt az egykori színésznőként megérkezni a királyi családba a trónörökös öccsének szerelmeként. A szakértő a következőket mondja Meghan Markle-ről:

„feltehetőleg azt hitte, hogy egyenrangú lesz, és már kezdettől fogva bántotta, hogy ő és Harry csak a B csapat voltak, nem egy szinten Vilmossal és Katalinnal.”

Mindennek a megbántódottságnak nyilván a könyv is hangot fog adni.

„A királyi család a legrosszabbra számít, és fel vannak készülve, hogy újabb dolgok kerülnek nyilvánosságra. Ez a személyes kapcsolatukon tovább ront majd, de nem hiszem, hogy a királyi család visszavág majd. Csendben maradnak és lenyelik a dolgot, bár mélyen sérti majd őket a dolog. Az volt a taktikájuk, hogy egyszer már majd csak elfogy Harry és Meghan muníciója, de sajnos Meghan könyve formájában van még nekik bőven.”

Hogy a könyv mikor jelenhet meg, arról még nincs szó, de tekintettel arra, hogy Harry memoárját mennyi idővel előre kezdték el beharangozni, a jelenlegi állás szerint 2024 második felénél előbb semmi esetre sem várható a megjelenés.

(Kiemelt kép: Vilmos herceg és Katalin hercegné Instagramja)