Harry herceg és Meghan Markle mostantól külön folytatják a bennfentesek szerint

Harry herceg és Meghan Markle a jövőben külön utakon jár majd a szakértői vélemények szerint.

2023. július 2., 07:07

Szerző:

Miközben Károly király eldöntötte, hogy kisebbik fia, Harry herceg nem maradhat tovább a Frogmore Cottage-ben, a brit uralkodó renitens gyermekének további problémái adódtak. Korábban a feleségével, Meghan Markle-lel közös podcast-sorozatot jelentettek be, de a Spotify végül szerződést bontott velük, mert az adások nem készültek el.

Rossz nyelvek szerint ami elkészült Meghan Markle-lel, azok is úgy készültek, hogy egy anonim riporter lefolytatta a beszélgetést az interjúalannyal, majd a kérdéseket a hercegné is felvételre mondta, és azokat úgy vágták össze a riportalany nyilatkozatával, mintha a kérdéseket Meghan Markle tette volna fel.

Az Express című lap írja, hogy a herceg és a hercegné közös projektjeinek kudarcából vagy legalábbis enyhén szólva vegyes megítéléséből okulva a hercegi pár a jelek szerint úgy döntött, hogy külön utakon folytatják, legalábbis ami a médiaszereplést illeti.

Erre abból lehet következtetni egyrészt, hogy Meghan Markle bennfentes információk szerint szerződést kötött egy hollywoodi ügynökkel, bizonyos Ari Emanuellel, aki a jelek szerint a hercegnének a férje nélkül keres majd szereplési lehetőségeket.

A Netflixnek egy közös dokumentumfilmet még elkészítenek a megállapodások szerint, de ezek után Harry herceg szintén a felesége nélkül folytatja majd, ő egy Afrikával kapcsolatos dokumentumfilmre készül.

A szakértő szerint egyáltalán nem fenyeget, hogy sértené a házaspár megítélését, hogy ezentúl nem kizárólag együtt fognak szerepelni.

„Nem hiszem, hogy az káros lesz a megítélésükre, inkább egy mód, hogy egyéb, számukra egyénileg fontos lehetőségeket tárjanak fel. De minden bizonnyal lesznek nyilvános közös megjelenéseik is ezek után, és ahol alkalom adódik, együtt fognak dolgozni”

– mondja Mayah Riaz PR-szakértő. Kapcsolatuk bejelentése óta ritkaságszámba ment, hogy Harry herceg vagy Meghan Markle a házastársa nélkül mutatkozzon nyilvánosan, de például ilyen alkalom volt idén májusban Károly király koronázása.

(Kiemelt kép: Sussex Royal Instagram)