Meghan Markle döntése mindent tönkretesz a királyi családban, hatalmas a botrány

Meghan Markle úgy döntött, hogy nem megy el Károly király koronázására. 

2023. április 15., 08:00

Szerző:

Mit fog szólni ehhez a nép? Harry herceg egyedül megy el Károly király koronázására, a felesége, Meghan Markle nem fog vele tartani. A hírt a Buckingham-palota is megerősítette. Hónapok óta lázban tartotta a világot, hogy vajon Sussex hercege és hercegnéje visszautaznak-e Londonba a fontos eseményre. 

„A Buckingham-palota örömmel erősíti meg, hogy Sussex hercege részt vesz a koronázási szertartáson a Westminster apátságban május 6-án. Sussex hercegnéje Kaliforniában marad Archie herceggel és Lilibet hercegnővel”

- írta a közleményében a palota.

Nagyon úgy tűnik, hogy a házaspár Netflix dokumentumsorozata és Harry herceg botránykönyve után nem lesz alkalma a királyi családnak, hogy békét kössenek Meghan Markle-lel, mert Harry herceg felesége úgy döntött, hogy nem vesz részt a koronázáson - írja a Page Six.

Köztudott, hogy a pár viszonya különösen megromlott Vilmos herceggel és Katalin hercegnével, de tavaly Erzsébet királynő halálakor egy rövid időre békét kötöttek, amikor együtt köszöntötték a népet Londonban. Harry herceg a könyvében rengeteg vitáról beszámolt, ami miatt a fivére és a felesége még inkább megharagudtak rájuk.

Egyébként pont május 6-án lesz Meghan Markle és Harry herceg kisfiának a születésnapja, szóval lehetséges, hogy ez is közrejátszott a kétgyermekes édesanya döntésében, hogy inkább az otthonában ünnepelne a gyermekeivel. 

Közben Károly király sem érzi túl közel  a szívéhez Harry herceg feleségét. A pletykák szerint a brit uralkodó egyenesen megtiltotta Meghan Markle-nek, hogy Balmoralban elbúcsúzzon Erzsébet királynőtől. Végül Skóciába is egyedül utazott Harry herceg tavaly szeptemberben. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)