Így változott meg Sarolta hercegnő élete, amíg Katalin hercegnét rákbetegséggel kezelték

Sarolta hercegnő élete sokat változott az elmúlt időszakban, erről Katalin hercegné testvére is beszámolt.

2024. október 9., 15:45

Szerző:

Katalin hercegnét az év elején diagnosztizálták daganatos megbetegedéssel, amit a hercegné 2024 márciusában jelentett be. Elárulta, hogy visszavonul a nyilvánosság elől, és minden idejét a gyógyulásnak szenteli. Az elmúlt hónapokban csak nagyon ritkán lehetett látni, ezalatt a család élete is sokat változott. Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg élete is átalakult, erről James Middleton, a walesi hercegné testvére beszélt egy interjúban.

Sarolta hercegné élete ezért változott meg az utóbbi időszakban

A brit királyi család szakértői már többször beszéltek arról, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg családja nagyon összetartó. Azóta, hogy kiderült a walesi hercegné betegsége, még több időt töltenek el együtt, emiatt Vilmos herceg kevesebb nyilvános eseményen vett részt, így a hétköznapok során többször tudott időt tölteni a gyermekekeivel.

Katalin hercegné betegsége az egész családot összehozta, erről a hercegné testvére, James Middleton nyilatkozott korábban. A férfi a Meet Ella: The Dog Who Saved My Life című könyve apropóján adott interjút, akkor elárulta, hogy korábban is sok időt töltöttek együtt a testvéreivel, de az utóbbi időszakban még jobban odafigyelnek egymásra. Ez pedig érinti a gyerekeket is.

James, és a felesége, Alizee Thevenet első gyermeke tavaly született meg. A család Berkshire-ben él, ami nagyon közel van Katalin hercegné otthonához. James elmondta a The Telegraph nevű lapnak, hogy a testvérei gyakran meglátogatják őket, sokszor viszik a gyerekeket, akik szívesen vigyáznak Inigóra, a kislányára.

A nővéreim és mi egy 30 perces autóútra lakunk, így gyakran beugrik egy nagynéni vagy egy unokatestvér. Az unokatestvérek mindannyian szerepet játszanak Inigo „nevelésében” – jelenleg összesen heten vannak. Azt hiszem, mindannyiunkat lenyűgözi, hogy Inigo mekkora rendetlenséget tud okozni. De sok a nevetés és a kuncogás

– nyilatkozta James Middleton.

Sarolta hercegnő, György herceg és Lajos herceg tehát sok időt töltenek a legfiatalabb unokatestvérükkel. Az új szerepkör Sarolta hercegnőhöz nagy valószínűséggel közel áll, mivel az utóbbi időben számos felvétel jelent meg róla, ahogy Lajos herceget fegyelmezi a királyi eseményeken.

James Middleton egyre gyakrabban árul el titkokat

Az utóbbi időszakban nem ez az első, hogy James Middleton megszólal a brit királyi család kapcsán. Katalin hercegné bejelentése után, egy fotót tett közzé az Instagramon, amiben leírta, a betegséget családként fogják legyőzni.

Az új könyve kapcsán a The Life Of Bryony podcast vendége volt, ahol az élete nehéz időszakairól is mesélt. Beavatta a hallgatóságot a gyógyulása folyamatába. Elárulta, hogy Katalin hercegné és Pippa Middleton nagyon sokat segítettek neki abban, hogy legyőzze a depressziót. Elkísérték a terápiára, nem ítélkeztek, és minden segítséget megadtak, amire éppen szüksége volt.

 

(Kiemelt kép: WILL WARR / KENSINGTON PALACE / AFP)