Kiderült, mi Sarolta hercegnő titkos szenvedélye, amiért valósággal rajong

Sarolta hercegnő sok dologért rajong, most egy újabb hobbijára derült fény.

2024. október 17., 15:55

Szerző:

A brit királyi család tagjaként Sarolta hercegnő már számos dolgot kipróbálhatott az életében. Olyan iskolába jár, ahol a gyerekek nagyon sok szabadidős elfoglaltság közül választhatnak, így könnyen találhatnak hobbit. Most kiderült, hogy van egy dolog, amiért különösen rajong Vilmos herceg és Katalin hercegné középső gyermeke – derült ki az Express.co.uk cikkéből.

Sarolta hercegnőnek ez a legújabb hobbija, amiért valósággal rajong

A brit királyi család szakértői, és Katalin hercegné és Vilmos herceg is beszéltek arról, hogy György hercegnek, Sarolta hercegnőnek és Lajos herceg számos hobbija van. A gyerekek valósággal rajonganak a sportokért. György hercegnek a foci a nagy kedvence, de szereti a teniszt is. Sarolta hercegnő szintén kedveli a különféle mozgásformákat, és a versenyzés sem áll tőle távol, de ő inkább a balettért rajong.

Most az Express.co.uk cikkéből kiderült, hogy Sarolta hercegnő a balett mellett a torna egyik nagy rajongója. Ezt az információt még Katalin hercegné osztotta meg egy korábbi látogatás során. Elárulta, a hercegnő szereti az úszást, de amióta megismerte a tornát, szinte minden szabadidejét ez köti le, és folyton gyakorol.

„Nagyon-nagyon szerette nézni az úszást, de a torna érdekli. Miközben otthon sokféle sportágat kipróbálnak, amikor a sportról kérdeztem, nagyon könnyen válaszolt, és azt mondta: „Én a tornát szeretem.” Sarolta idejének nagy részét fejjel lefelé tölti, kézen állva és cigánykerekezve”

– mondta a hercegné korábban.

A lap cikkéből kiderült, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Katalin hercegné beszélt Sarolta hercegnő szenvedélyéről. Már 2020-ban is megemlítette, amikor cirkuszi előadókkal találkozott. Sarolta hercegnő már akkor is érdeklődött a torna iránt, sokat állt kézen. A walesi hercegné kifejtette, nagyon örül annak, hogy a lánya érdeklődik a sport iránt, mivel ezzel fejlesztheti a koordinációs készségeit.

Nagyon sportos az egész család

Korábban már kiderült, hogy az egész család rajong a sportokért, és kifejezetten imádnak egymással versenyezni. Katalin hercegné már az iskolában is sportolt, az egyik kedvence a tenisz, és imád úszni. Emellett a különféle rendezvényeken már számos sportágat kipróbált, láthattuk röplabdázni, rögbizni és még focizni is.

Vilmos hercegtől szintén nem állnak távol a sportok. A herceg régóta lovaspólózik, és nagy rajongója a focinak. Fiatalabb korában pedig vízilabdázott. Mivel mindketten nagyon sportosak, ezért igyekeznek a gyerekeknek is sokféle mozgásformát bemutatni, hogy kiválaszthassák azt, amelyik a legjobban passzol hozzájuk.

 

(Kiemelt kép: Takuya Matsumoto / Yomiuri / The Yomiuri Shimbun via AFP)