Meglepő, Katalin hercegné mit kért minden nap Vilmos hercegtől

A napi teendői elvégzése után muszáj lazítani – ezt vallja Katalin hercegné is.

2024. október 18., 17:30

Szerző:

Bár kiváltságos helyzetben van, és az élete bizonyos szempontból sokkal könnyebb, de neki is számos stresszes helyzettel kell megküzdenie, ám Katalin hercegné ennek ellenére mindig szentelt időt a pihenésnek is – mutatott rá a Mirror.

Volt egy szokása, amelyet Vilmos herceggel szívesen űztek, egészen addig, amíg év elején ki nem derült, hogy a hercegné daganatos betegséggel küzd. Ez egész családjuk mindennapjait felborította, és természetesen lelkileg is nagyon megviselte mindannyiukat Katalin hercegné betegsége.

Azonnal megkezdődtek a kemoterápiás kezelések, amelyek nem régiben véget is értek: erről maga a hercegné tájékoztatta a nyilvánosságot a Vilmos herceggel használt közösségi profilján.

Mielőtt azonban ez a nehéz időszak bekövetkezett volna, mindig megtalálta a módját annak, hogy esténként kikapcsolódjon Vilmos herceg társaságában, és ezt a szokását sokan szerették volna ellesni tőle.

Katalin hercegné ezt kérte Vilmos hercegtől

Mint bármely más édesanya, így Katalin hercegné számára is kimerítő, hogy gyermekei életét megszervezze, figyeljen a tanulmányaikra és ellássa őket. Sokan úgy gondolják, hogy hatalmas személyzet veszi körül őt és családját, ami részben igaz is, ám a walesi herceg és hercegné a gyermekeikkel kapcsolatban ragaszkodnak ahhoz, hogy a nevelésüket saját maguk szeretnék ellátni.

Bár egy dada György herceg születése óta segít a gyerekek körüli teendőkben, de esténként a walesi hercegi pár legidősebb fiuk, illetve Sarolta hercegnő és Lajos herceg társaságában térnek nyugovóra.

Egy bennfentes elárulta, hogy bár Katalin hercegné jelenleg kizárólag a gyógyulására koncentrál, és nagyon figyel a táplálkozására is, ám korábban gyakran lazított akár a kedvenc itala társaságában is. Miután lefektette a gyermekeit, általában Vilmos herceget kérte meg, hogy keverjen neki egy gin-tonikot, ugyanis ezt az italt kedveli leginkább.

Vilmos herceg készséggel teljesítette feleségre kérését, sőt ő is csatlakozott hozzá, hogy átbeszélhessék a nap eseményeit. Jelenleg minden bizonnyal máshogyan zajlanak az estéik, Katalin hercegné a gyógyulás érdekében még hivatalos feladatai ellátásától is visszavonult. Ugyanakkor néhány eseményen már részt vett az elmúlt hónapokban, Vilmos herceg pedig továbbra is igyekszik óvni őt, ami a rajongókat is nagyon meghatja.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Danny Lawson / POOL / AFP)