Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek a hétvégéje érzelmekkel, szenvedéllyel, romantikával lesz teli

Különösen sok érzelmet, szenvedélyt, sőt, akár flörtöt és romantikát is ígér a horoszkóp erre a hétvégére a következő 3 csillagjegy számára.

2024. október 18., 11:23

Szerző:

Hogy milyen lesz ez a hétvége a horoszkóp szerint? Nos, a teljes előrejelzés a szokott időponttól, péntek estétől lesz olvasható itt a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban, de már most kiemeljük azt a 3 csillagjegyet, akik számára a legtöbb érzelmet, szenvedélyt és romantikát hozza majd ez a víkend.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán lelkében egy nagy újdonság fog sok-sok érzelmet felkavarni ezen a hétvégén. Ne ijedjen meg ezektől az új érzelmektől, de ne is hagyja, hogy teljesen átvegyék az irányítást!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nyugodtan beszéljen a félelmeiről a Nyilas ezen a hétvégén, mert van, illetve lesz egy beszélgetőpartnere, akivel megoszthatja, mitől szorong. Ne féljen megnyílni, hagyja az érzelmeket előtörni, még akkor is, ha bizonyos szempontból negatívnak érzi őket. Ezzel a másiknak is engedélyt ad arra, hogy megnyíljon önnek, és egy ilyen mély és kölcsönös kapcsolat új érzelmek táptalaja lesz.

Halak (02.19.–03.20.)

Ha ön kapcsolatban él, ezen a hétvégén egy új fejezet kezdődhet a párkapcsolatában: egy fontos esemény elmélyíti a viszonyát a partnerével, akivel sok-sok romantikus-bensőséges percet élhetnek át. Ha pedig ön szingli, akkor ez a hétvége rendkívül alkalmas arra, hogy olyasvalakivel szintet lépjen a kapcsolata, akivel eddig még nem volt romantikus viszonyban, sőt, talán még nem is ismerték egymást egyáltalán.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)