Kóbor János lánya meg is mutatta titokzatos, új párját meg nem is

Kóbor János lánya, Kóbor Léna Olaszországban romantikázik éppen a szerelmével.

2024. augusztus 27., 14:44

Szerző:

Kóbor János 17 éves lánya április óta van együtt a szerelmével, de Kóbor Léna még nem posztolt közös fotót a közösségi médiában. Ha úgy vesszük, ma viszont igen.

Kóbor János lánya trükkös fotóval tette hivatalossá a kapcsolatot

Kóbor János lánya az Instagramra posztolt kedden olaszországi nyaralásukról pár jópofa-romantikus felvételt. Az alábbi fotót a szerelmével együtt készítette, de...

 Fotó: Instagram.com/kobor_lena

...a két fiatalból csak a lábfejük és az árnyékuk látszik a fotón. A teljes posztot az Instagramon ide kattintva tekintheti meg.

A Blikk annyit ír még a kapcsolatról, hogy Kóbor Léna a 17. születésnapi buliján jött össze a sráccal, akivel kapcsolatban a következőket nyilatkozta anélkül, hogy a kilétét felfedte volna:

„Sportoló. Ezáltal motivál engem, hogy én is minél többet mozogjak. Apukám mindig mondta, hogy zenésszel ne kezdjek. Az okát nem árulta el, csak annyit, hogy van elég zenész a családban.”

A két fiatal egyébként Lignano Sabbiadoróban nyaral éppen, ez Olaszországnak a Magyarországhoz közelebb eső részén található az Adria partján, 90 km-re Velencétől.

Kóbor Léna sosem felejti édesapját

Kóbor Léna a fenti nyilatkozatban is említi édesapját, Kóbor Jánost, aki 2021 decemberében hunyt el. A fiatal színésznő-énekesnő a télen érzelmes posztban emlékezett meg sokak által körülrajongott édesapjáról. Egy közös képet osztott meg az Instagramon, és sztoriban a következőket írta hozzá:

„Apuci, két évvel ezelőtt, Mikulás napján szálltál fel az angyalokhoz... Köszönöm, hogy még mindig fogod a kezem és minden nap segítesz nekem. Az illatodra, a mosolyodra, a hangodra még mindig ugyanúgy emlékszem, semmi sem halványodott... Mindennél jobban szeretlek és mindennél jobban szeretnélek újra megölelni! ui: hiányzol”

Szintén Instasztoriban tett ki egy idézetet BetonHofitól:

„kóbor a napfény, az arcom a vászon. Fekete a fátyol a gyöngyhajú lányon.”

Nem véletlen, hogy Kóbor Léna pont ezt az idézetet választotta: az utóbbi időben A gyöngyhajú lány balladája című Omega-musical főszerepét játszotta. Az előadásból a következő részletet posztolta a TikTokra.

(Kiemelt kép: Kóbor Léna Instagramja)