Őrület: Trokán Nóra egy hollywoodi világsztárral posztolt közös fotót és elárult egy kulisszatitkot

Trokán Nóra egy világszerte ismert szupersztárral forgatott, érdemes megnézni a képeit.

2024. augusztus 11., 07:21

Szerző:

Trokán Nóra is szerepel a héten bemutatott Borderlands című filmben. Szombat este megosztott néhány felvételt a forgatásról.

Trokán Nóra és Kevin Hart

Persze nekünk a kis szerepet játszó Trokán Nóra a legérdekesebb, de a 2021-ben Magyarországon forgatott filmben olyan színészek tűnnek még fel, mint Jamie Lee Curtis, Cate Blanchett, Cheyenne Jackson, Jack Black (hangja) és Kevin Hart. Ez utóbbi, 45 éves színész-humorista látható az alábbi posztban, és Trokán Nóra a következőket írja róla angolul:

„Hatalmas élmény volt ezt a Borderlands nevű őrületet forgatni. Nekünk, színészeknek egy forgatáskor nemcsak a tehetségünket kell bizonyítanunk, hanem az erőnket is, hogy egyben tudunk-e tartani egy sátrat tomboló vihar közben. De ha ott van egy akkora fenegyerek, mint Janina Gavankar, akkor nincs miért aggódni. Nem is beszélve Kevin Hart privát standup-műsorairól két jelenet forgatása között. Nézzétek meg a moziban!”

Nos, amint azt a posztba belelapozva is láthatjuk, tényleg a forgatás közben hatalmas vihar lehetett, a színészek pedig ott állnak és tartják a sátorrudakat. A képeken nemcsak Janina Gavankar énekes-színésznő tűnik még fel, hanem Bobby Lee színész-humorista is. A filmet 2021 április 1-től június 22-ig forgatták Magyarországon, de csak most pénteken mutatták be az amerikai mozik. Az első kritikák sajnos nem túl pozitívak, a Rottentomatoes értékelése 100-ból mindössze 10%.

Azért ha van kedve, nézze meg a Borderlands trélerjét, bár ebből soha ki nem találnánk, hogy ebben benne van Trokán Nóra, de azt sem, hogy a filmet Magyarországon forgatták.

Trokán Nóra második házassági évfordulójára készül

Trokán Nóra országosan ismert, amióta olyan RTL-es produkciókban láthattuk, mint A tanár vagy a The Voice, de a magánéletéről nagyon ritkán beszél. 2022 szeptemberében azonban kivételt tett, amikor az Instagramon elárulta, hogy férjhez ment. Azt a posztot nem ágyazhatjuk be ide, de ha ide kattint, megnézheti! Annyi derül ki belőle, hogy a lakodalom 2022. augusztus 20-án volt, és hogy férjének hosszú a haja. Az ifjú pár két tagja egy-egy lovat vezet az Instagramra kitett, gyönyörűen elkapott képen.

A posztban sok hírességtől érkezett gratulációk, Gryllus Dorka színésznő például vörös szívek mellett annyit ír, hogy „hoppá”, amiből úgy tűnik, mintha ő sem tudta volna, hogy kolléganője férjhez ment pár héttel korábban. Rajta kívül többek között Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, Tatár Csilla, Nagy Adri, Erdélyi Tímea és Tóth Vera is gratulált a kommentek között.

(Kiemelt kép: Trokán Nóra Instagramja)