Szorcsik Viki elárulta, milyen körülmények között fotózták le Orbán Viktorral – itt a kép

Szorcsik Viki jól meghökkentette a követőit, amikor a semmiből közös képet posztolt Orbán Viktorral, de aztán fűzött hozzá egy kis magyarázatot is.

2024. május 30., 15:06

Szerző:

Szorcsik Viki színésznőt minden bizonnyal nagyobb figyelemmel kíséri a közönség, amióta szerepelt a Farm VIP-ben, ahol szépen összejött Szabó András Csutival és csúnyán összeveszett Mischinger Péterrel, illetve ezt követően a Power of Love című reality-vetélkedőt is vezette, szintén a TV2-n. A 45 éves médiaszemélyiség nemrég Instasztoriban publikált egy automatikusan eltűnő fotót, amiből akkora meghökkenés lett, hogy újabb sztorira lett szükség.

Szorcsik Viki és Orbán Viktor

Ide kattintva tudja csütörtök estig megtekinteni a fotót, ami első blikkre is elég réginek tűnik, és amin a két Viki mintha egy étteremben egy asztalnál ülne egymás mellett igencsak elegánsan. Az asztalon négy fehér rózsa, és Orbán Viktor és Szorcsik Viki szemlátomást érdeklődéssel hallgatják az asztalnál helyet foglaló harmadik személyt, akinek azonban csak a keze látszik a képen, úgyhogy talán csak maga a színésznő emlékszik, hogy ki lehetett az. Mindenesetre mindössze ennyit írt a képhez egy ördögvillát mutató kézzel és egy kacagó szmájlival:

„Mai emlék, 15 éve...! Milyen fiatalok voltunk és szépek!”

A kép tehát 2009-ben készült, az utolsó évben, amikor Orbán Viktor még ellenzékben volt.

Mentális állapot

Ezek után csütörtök délelőtt megjelent egy kis magyarázat a fotóhoz, valamint Szorcsik Viki összegezte, milyen reakciókat kapott:

„Kedves hölgyeim és uraim! Őrizzük meg a hidegvérünket, nyugalmunkat és legfőképp a humorunkat, mert anélkül nem igazán érdemes élni. Köszönöm a rengeteg visszajelzést az előző kép láttán, kiváló felmérés volt az ország mentális állapotáról. Pedig csak egy meglepetés születésnapi köszöntőt kaptam anno, ami feljött tegnap emlékként… nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni!”

Ezt a bejegyzést egy sírva nevető szmájli zárja, de Szorcsik Viki többet nem árul el arról, hogy mi abban a vicc, hogy Orbán Viktor felköszöntötte őt 15 évvel ezelőtti születésnapján.

Orbán Viktor egyébként az utóbbi időben rendszeresen felköszönt celebeket a születésnapjaikon. Kapott tőle gratulációt többek között Rúzsa Magdi és Kis Grófo is. Ezt például az utóbbinak írta:

„Különleges nap a mai, hiszen bizonyossá vált, hogy Kis Grófo is előre megy, nem hátra! Nagy örömömre szolgál, hogy a mai napon, csatlakozva a rajongók és barátok hosszú sorához, én is köszönthetem az ország első számú bulibáróját a harmincadik születésnapja alkalmából. Az elkövetkező évekre jó egészséget, a családjának sok boldogságot, a közönség szórakoztatásához pedig sok sikert kívánok! Na meg persze azt, hogy »a zenészek ma neked húzzák«!”

Még több Viki

Szorcsik Viki mindenesetre a múlt héten a Zsákbamacska VIP című programban tűnt fel a TV2-n, innen is posztolt egy ütős fotót.

És kevesen tudják, de Szorcsik Viki idén elindított egy utazós videósorozatot a YouTube-on. Ha van kedve, nézzen bele!

(Kiemelt kép: Szorcsik Viki Instagramja)