Szorcsik Viki megdöbbentő apróság miatt úszta meg a felelősségre vonást

Szorcsik Viki ellen pert indított Mischinger Péter a Farm VIP-ban történtek miatt, és az ügy megdöbbentő fordulatot vett.

2023. szeptember 8., 09:51

Szerző:

Szorcsik Viki hamarosan új TV2-es műsort vezet majd, de most még a tavalyi szerepléséről lesz szó. Játékosként szerepelt ugyanis a Farm VIP 2022-es évadában, ahol komoly összetűzésbe került az egyik játékostársával, Mischinger Péterrel. A férfi végül megindította a magánvádas eljárást Szorcsik Vikivel szemben rágalmazás, illetve becsületsértés miatt, többek között a színésznő következő kijelentését kifogásolva:

„eljutottam oda, hogy félek ettől az embertől. Attól, hogy akár fizikailag is bántalmazna... Nem akarok innen úgy kimenni, hogy egy vasvilla van a hátamban, mert őt éppen rossz pillanatban kapom el.”

A Bors írja most, hogy a pert most véglegesen megszüntette a bíróság, méghozzá egy apróság miatt, anélkül, hogy az ügy érdemében döntést hozott volna.

Még áprilisban történt ugyanis, hogy a bíróság törölte Mischinger Péter keresetét arra hivatkozva, hogy a felperes nem fizette meg a per indításához szükséges 10 ezer forintot, pedig erről ajánlott küldeményben tájékoztatták. A Vestator néven is ismert sportoló-realityszereplő ezek után panaszt tett, hiszen állítása szerint ez a bizonyos ajánlott küldemény nem jutott el hozzá.

Ezzel kapcsolatban hozta meg most a döntését a bíróság. Az állítólagos kézbesítésre ugyanis akkor került sor, amikor Mischinger Péter nem is volt Magyarországon. A Posta azt állítja, hogy a meghatalmazottja, azaz a férfi párja vette át a küldeményt, de ők tagadják, hogy ez megtörtént volna, és a covid időszakában hozott szabályok szerint már nem szükséges az aláírás ilyen esetben.

„A történetnek hivatalosan is vége. A bíróság elutasította a kérelmemet arra hivatkozva, hogy a postánál lefolytatott belső vizsgálat arra vezetett, hogy én kézhez vettem a levelet. Pontosabban, hogy a meghatalmazottam átvette”

– nyilatkozta most Mischinger Péter, hozzátéve, hogy ezen a ponton ő most már belenyugszik, hogy a sors nem akarja, hogy Szorcsik Viki a tavalyi kijelentései-rágalmai miatt felelősségre legyen vonva.

Farm VIP egyébként idén is lesz, már le is forgatták a műsort, de az epizódokat még nem kezdte el sugározni a TV2.

(Kiemelt kép: a TV2 Instagramja)