Szorcsik Viki egy szemeteszsákban adta vissza Csuti cuccait a TV2 kamerái előtt

Szorcsik Viki meglepte Csutit.

2023. április 19., 08:17

Szerző:

Mint megírtuk, egy rövid ideig Csuti és Szorcsik Viki egy párt alkottak, de hamar a szakítás mellett döntöttek. Most az egykori pár együtt tűnik fel A Hal a tortán című műsorban Kökény Attila, Gáspár Virág és Kelemen Anna mellett. A kamerák előtt kínos jelenetek játszódtak le.

A legutóbbi adásban Csuti látta vendégül a többieket, és mindenkinek valamilyen ajándékkal kellett készülnie. Nos, Szorcsik Viki ajándéka elég sokkoló volt mindenkinek, ugyanis az üzletember cuccait egy szemeteszsákban adta vissza neki, amiket még az ő lakásán hagyott, amikor együtt voltak. A zsákot még egy piros szalaggal is áttekerte.

„Ez tényleg nagyon egyedi, és csak tőlem, csak neked! Ezt már nagyon régóta szerettem volna odaadni neked, tiszta szívből. Bár igazából rohadtul neked kellett volna elvinned, hónapokkal ezelőtt!”

- mondta a műsorban Szorcsik Viki.

A többiek közül talán Kelemen Anna érezte magát a legkínosabban, aki nem érti, hogy Szorcsik Viki ezzel, mit akart üzenni, de úgy érezte, mintha ők csak a gyertyát tartanák nekik. Csuti egyébként humorosan reagálta le az egészet, sőt még meg is ölelte a volt kedvesét.

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)