Hihetetlen dolgot tett Csutival a barátnője

Csuti barátnője, Bianka nem adta könnyen magát. 

2023. március 19., 08:00

Szerző:

Mint megírtuk, nemrég rátalált a szerelem Szabó Andrásra. Csuti néhány hónapja alkot egy párt az új barátnőjével, aki néhány évvel fiatalabb nála. Az üzletember a Kulcsár Edinával való szakítása után két komolyabb kapcsolatba is belebonyolódott, de végül szakítással végződtek. Most nagyon úgy tűnik, hogy az új párja tényleg elrabolta a szívét. 

„Sokáig ismerkedtünk. Hihetetlenül tetszett Bianka, az eddig megszokott kommunikáció eszközeivel udvaroltam neki, de hamar szembesültem azzal, hogy ő máshogy működik. Előfordult, hogy üzentem neki reggel, és egy napig nem válaszolt. Imponáló volt, hogy küzdenem kellett ezért a kapcsolatért. Tetszett benne az is, hogy nem dob el mindent azonnal, ha keresem”

- nyilatkozta Csuti a hot! magazinnak, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A pár nemrég együtt nyaralt Dominikán:

Csuti egyébként a tavalyi évben néhány hónapokig Szorcsik Vikivel alkotott egy párt, miután a Farm VIP forgatásain megismerkedtek. A színésznő és az üzletember még Bécsbe is ellátogatott közösen, de végül a szakítás mellett döntöttek. Ennek ellenére a jó viszony megmaradt közöttük, ugyanis nemrég együtt tűntek fel a TV2 egyik műsorában. 

(Kiemelt kép: Csuti Instagramja)