Liptai Claudia világsztárral szelfizett Budapesten – elképesztő fotó

Liptai Claudia a Formula-1 egyik legnagyobb sztárjával közös képet posztolt.

2023. július 21., 07:37

Szerző:

Megérkezett a Formula-1 Budapestre, és ebből az alkalomból a Boss Aston Martin rendezett partit, amiről Liptai Claudia publikált egy posztot. A színész-műsorvezetőnő a múlt héten ünnepelte az 50. születésnapját, és most megint volt ünnepelnivaló, mert találkozhatott az autóversenyzés egyik legnagyobb sztárjával.

A találkozás már csak azért is nagy élmény volt Liptai Claudiának, mert mint írja, az egész család nagy Formula-1 rajongó. Nos, Fernando Alonsóval készített közös képet, a műsorvezetőnő azzal viccel, hogy adott is neki néhány szakmai tippet a hétvégi versenyre. Az a némileg bizarr helyzet, hogy Fernando Alonso Instagramját be lehet ágyazni, de Liptai Claudia nem járul ehhez hozzá, viszont Fernando Alonso nem posztolta a közös képet, csak Liptai Claudia. Úgyhogy ha a látni szeretné azt a bizonyos fotót, kattintson ide, alább az autóversenyző budapesti fotóját tekintheti meg.

Egy Instagram, amit beágyazhatunk, és ahol Liptai Claudia is feltűnik, Lakatos Márké. A stylist az alábbi poszttal azt mutatja meg, ő hogyan értelmezte a „merész elegancia” dresscode-ot.

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)