Kóbor Léna borzasztó időszakon van túl, de kiderült, mi okozza a rejtélyes tüneteket: Hazajöttem, összeestem – videó

Kóbor Léna, Kóbor János lánya egészen meglepő okból volt kénytelen keresztülmenni egy borzasztó tünetegyüttesen.

2023. december 12., 11:01

Szerző:

Kóbor Léna a TikTokon osztott meg egy videót, amiben arról beszél, hogy bár az égvilágon semmi nem látszik az arcán, igazából pattanásos a bőre. Végül bőrgyógyászhoz fordult, aki felírta neki a Roaccutan nevű gyógyszert, de ugyanebben az időszakban egy talán még súlyosabb dologgal is meg kellett küzdenie.

„Minden egyes nap azt éreztem, hogy minden percben sírhatnékom van, de tényleg, minden percben. És az iskolában... én nem szeretem kimutatni, hogy ha valami problémám van, valami bajom van, ezért konkrétan egész nap eljátszottam, hogy milyen jó kedvem van, milyen vidám vagyok. És amikor este hazajöttem, összeestem, nem bírtam. Ez a színjáték rengeteg energiát kivett belőlem, ezért este minden nap zokogtam. Nem tudtam megmondani, hogy mi miatt sírok, meg hogy mitől van rossz kedvem, ez volt a legijesztőbb, nem tudtam megfogalmazni, hogy mi a bajom. Motiválatlan voltam, rossz hangulatom volt, negatív gondolataim voltak, nem értettem, hogy mitől”

– meséli Kóbor Léna az alábbi videóban.

A sztori vége az, hogy a fiatal musicalsztár véletlenül elolvasta a pattanásgyógyszer tájékoztatóját, ami ugye a lehetséges mellékhatásokat is tartalmazta. Ezek között fel volt sorolva pontosan az, amin Kóbor Léna keresztülment. Visszatért a bőrgyógyászhoz, aki megerősítette, hogy valóban a gyógyszer miatt lehet ez a rossz kedélyállapot, úgyhogy Kóbor Léna abba is hagyta a kezelést. Maradnak a pattanások és a jó hangulat!

(Kiemelt kép: Kóbor Léna Instagramja)