Így gyászol Kóbor János özvegye: Beteszem azt a megkopott cédét, és utat engedek a könnyeimnek

Kóbor János halálának második évfordulója alkalmából nyilatkozott a felesége, Zsóka.

2023. december 8., 09:06

Szerző:

Kóbor János 2021. december 6-án hunyt el. Az Omega egykori frontemberének lánya az Instagramra tett ki egy posztot az érzéseiről az évforduló napján, az özvegy pedig a Bors című kiadványnak nyilatkozott most.

A friss interjú talán legmegrázóbb részlete a következő:

„igaz is meg nem is az a bölcsesség, hogy az idő megenyhíti a fájdalmat. Egyelőre csak azt tudom mondani, hogy nekem ehhez még nem telt el elég idő. Nincs nap, hogy ne gondolnék rá, hogy ne tegyem fel magamnak azt a hiábavaló kérdést, hogy miért.”

Zsóka említi azt is, hogy mennyit segít neki az emberek együttérzése, jólesik neki hallani, hogy Kóbor Jánost mennyien tisztelték és szerették. Az özvegy egy-egy Omega-dal hallatán továbbra is ugyanúgy elérzékenyül:

„természetes, hogy mindig összeszorul a torkom és könnyek fojtogatnak, amikor egy Omega-dalt meghallok. De bevallom, hogy vannak olyan pillanatok, amikor beteszem azt a megkopott cédét, amit még szerelmünk hajnalán készített nekem és utat engedek a könnyeimnek. Az élet, az érzések különleges kavalkádja és fontos, hogy mindent megéljünk még akkor is, ha az fáj. Valahol kicsit megkönnyebbülök olyankor és másnap újra erőt érzek a hétköznapokhoz.”

(Kiemelt kép: Kóbor Léna Instagramja)