Kóbor János lányának szívszorító bejelentése: Valahol én is egy covid-árva vagyok

Kóbor János 16 éves lánya, Léna nagy bejelentést tett.

2023. április 25., 11:09

Szerző:

A múlt héten Kóbor János lánya, a 16 éves Kóbor Léna interjút adott az RTL Fókusz című műsorának azzal kapcsolatban, hogy szerepet kapott az Omega-musicalben. Kóbor Léna mindig is énekesnő szeretett volna lenni, és most megkapta A gyöngyhajú lány balladája című előadás főszerepét.

Most Kóbor Léna a Bors című lapnak is nyilatkozott, de nemcsak a musicalről. Édesanyjával, Kóbor-Deme Zsókával közösen ugyanis egy jótékonysági akciót indítanak, elárverezik az Omega legendás frontemberének autóját, egy Opel Omegát:

„rengeteg szép emlék köt ehhez a kocsihoz, most anyuval mégis úgy döntöttünk, hogy elárverezzük az autót, és a pénzt a covid-árváknak ajánljuk fel. Valahol én is egy covid-árva vagyok.”

De Kóbor Léna a musicalre való felkészülésről is beszél, többek között a következőket mondva:

„apukám mindig azt mondta, hogy a színpadon a legfontosabb az egyediség. A tőlem telhető legjobban szeretném kihozni magamból a három dalban, amit énekelek, a Hűtlen barátot, a Hollót, és a 16 évesen-t, amit miattam tett be a dalok sorába a mű írója és rendezője, Pozsgai Zsolt. Ez külön nagyon megható számomra.”

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)