Szoboszlai Dominik eljegyezte a barátnőjét: Buzsik Borka ezt mondja a lánykérés kapcsán

Budapesten, a Four Seasonsben volt a lánykérés, Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka posztolták is a fotókat.

2024. október 17., 08:27

Szerző:

Pont lila volt a Lánchíd a háttérben, amikor Szoboszlai Dominik megkérte Buzsik Borka kezét a Gresham-palotában. A világhírű magyar focista szerdán este publikálta az alábbi posztot, ami három képet tartalmaz: az újdonsült menyasszony mind a hármon, még csókolózás közben is mutatja a jegygyűrűt a kamerának.

„Igent mondott!”

– jelenti be a nagy hírt Szoboszlai Dominik angolul a követőinek. Az eljegyzéshez rengeteg ismert ember gratulált kommentben, köztük Kabát Péter, T. Danny, K. Kevin, Rubint Réka, Kiss Ádám, Curtis, illetve Epres Panni.

Buzsik Borka egy automatikusan eltűnő Instasztorit is megjelentetett az eljegyzés kapcsán, ez egy szelfit tartalmaz és egy ugyancsak angol nyelvű feliratot:

„Alig várom, hogy leélhessem veled az életemet.”

Emlékezetes egyébként, hogy 2023 szeptemberében, amikor kiderült, hogy szakított Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni, a Sportal nevű portál megkeresésére nyilatkozott a labdarúgó menedzsere, Eszterházy Mátyás. Ő többek között ezt mondta egy évvel ezelőtt:

„Dominik magánélete eddig sem volt a kirakatban, ezután sem lesz.”

Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka kapcsolata

Bár voltak már korábban is pletykák, a nagyközönség csak idén nyáron, a futball Európa-bajnokság idején értesülhetett arról, hogy Szoboszlai Dominik újra kapcsolatban van, és hogy ki a szíve választottja. Július negyedikén posztolták az alábbiakat, bejelentve, hogy együtt vannak, éppen Olaszországban. Hogy pontosan mennyi ideje lehetnek együtt, az nem nyilvános, annyit mindenesetre lehet tudni, hogy a labdarúgó három év után tavaly szakított az előző barátnőjével, így a kapcsolata Buzsik Borkával egy évnél nagyobb múltra nem tekinthet vissza.

Buzsik Borka influenszerként a legismertebb az Instagramon. Mielőtt nyilvánossá vált volna a kapcsolata a focisztárral, még „csak” 12 ezren követték őt, ez a szám 24 ezer fölé ment, amikor kiderült, hogy kivel jött össze. Az azóta eltelt időben még több követő jött össze Buzsik Borka Instagramján, már 40 ezer feliratkozónál tart, ami minden bizonnyal az eljegyzés híre kapcsán tovább fog növekedni. A szám persze eltörpül a szerelme követőtáborához képest, hiszen a Liverpool focistáját 2,6 millió rajongó-szurkoló követi az Instagramon.

Buzsik Borkáról ezen felül tudni kell, hogy nemcsak modell-tartalomgyártó, hanem diplomás menedzser is: a Budapesti Corvinus Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett tavalyelőtt diplomát. Tudását jelenleg Tomán Szabina cégénél, a Tomán Dietnél kamatoztatja, ott dolgozik PR-osként, írta róla korábban az nlc.hu.

(Kiemelt kép: Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka Instagramjai)