Diéta: Curtis egyetlen dolgot iktatott ki az étrendjéből, és másfél hónap alatt 6 kilót fogyott

Curtis életmódváltásba kezd, a súlyzózás csak most jön, de 6 kiló már edzés nélkül is lement.

2024. szeptember 17., 08:27

Szerző:

Curtis az Instagramon jelentette be, hogy életmódváltásba, fogyókúrába kezdett. A diéta kezdeti szakasza egyelőre rendkívül egyszerű volt: a rapper-médiaszemélyiség augusztus óta kiiktatta az étrendjéből az alkoholt. Tehát még másfél hónap sem telt el, amióta elkezdte, mégis lement már hat kiló.

Curtis így diétázik

A rapper az életmódváltásáról az Instagramon számolt be, a következőket írja Curtis a legfrissebb posztjában:

„Képzeljétek! Végre elkezdtem! Augusztus 6-án gondoltam egyet,hogy változtatok az életmódomon.
Az első lépés az volt, hogy eldobtam az alkoholt.
A születésnapomon volt az egyetlen kivétel amikor fogyasztottam alkoholt.
Augusztus 6-án, az induláskor majdnem 116 kg voltam amikor elindultam a változás útján.
Már csak az alkohol elhagyásával majdnem 6 kg-tól szabadultam meg.
Ma elkezdtem a súlyzós edzéseket is végre Kovács Máté barátommal és nagyon élveztem!
Rettentő profi kezekben vagyok, ami megkönnyíti ezt az időszakot nekem.
AJÁNLOM ŐT MINDENKINEK!!!
Ki kell emelnem Király Viktor barátomat, aki miatt elhatároztam magam, hogy változatok az életmódomon én is. Plusz motiváció volt az ő története.Az ő példája sok erőt ad és adott nekem! Mostantól fogok jelentkezni hasonló posztokkal nektek.”

Az ehhez tartozó egyik képen Curtis az edzője, Kovács Máté mellett látható, ez a fotó mutatja, hogy a józanság mellé mostantól jön a mozgás is. A másik kép a mérleget ábrázolja, amin éppen Curtis áll, és a kijelző 110 kilót mutat.

Kovács Máté egyébként ismerős lehet a TV2 nézőinek, mert a 30 éves személyi edző jelenleg szerepel a csatornán a Kísértés című realityben.

Curtis inspirálódott Király Viktor példáján

Király Viktor súlya 110 kiló volt, amikor úgy döntött, hogy ez így nem mehet tovább és drasztikus életmódváltásra van szüksége, hogy a súlya ne növekedjen tovább. A Sztárboxba készülő énekes titka az, hogy a rendszeres edzés mellett olyan kevés kalóriát visz be egy nap, amennyi a nőknek szokott lenni az irányszám. De el a Best magazin számára a nyáron adott interjújában azt mondja, neki ez működik.

„Tudom, hogy sokan megmosolyognak, amikor azt mondom, napi 1200 kalóriát eszem meg ezért, ez ugyanis lányoknak való diéta. Valóban, de nekem ez válik be. És nekem nem a súlyom számít, hanem hogy most jól érzem magam a bőrömben. Sokan csak a módszereimre kíváncsiak, hogy mikor és mit eszem, ez hány kalória összesen, és mennyit járok konditerembe. Ez sem titok, elárulom, de fontosnak tartom elmondani, szerintem amikor valaki érzi, hogy kész megoldani a problémáit az életében, ahhoz nem csak a testét, hanem a lelkét és az agyát is karban kell tartania”

– meséli Király Viktor, aki saját bevallása szerint is mániákusan számolgatja a kalóriákat, nehogy átlépje ezt a kalóriaszámot. Emlékeztetőül: egy átlagember átlagos, normál szükségleteként 2000 kalóriában szokás megjelölni.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)