Diéta: Ivancsics Ilona vidáman fogyott 3 hónap alatt 10 kilót – ez a két gyógynövény a titka

Ivancsics Ilona a fogyásról beszélt, és két növényt említett, ami segített neki abban, hogy szenvedés nélkül, vidáman adj le a kilókat.

2024. szeptember 9., 15:50

Szerző:

Ivancsics Ilona a TV2-n a Tények plusz című műsorban beszélt a fogyásáról. A Szomszédokkal országos ismertséget szerzett színésznő igen nehéz időszakon van túl, és arról számol be, hogy a nehéz időszakokban a stressz arra sarkallta őt, hogy többet egyen. Ez vezetett az elhízáshoz, de végül sikerült leadni a pluszkilókat.

Ivancsics Ilona vidáman fogyott

Az alább megtekinthető riport két hölgyet is bemutat, akik szintén sikerrel próbálták ki az Ivancsics Ilona számára bevált fogyókúrát. Egy gyógynövény-keverék a titok, illetve annak egyes összetevői. Az egyikről így beszél a 63 éves színésznő:

„Van egy trópusi tökféle, ami ebben a gyógynövénykeverékben van, aminek a hatására telítettségérzése van az embernek, és nincs este az az őrült evési vágy. Nekem is az volt a problémám előtte, hogy esténként őrületesen éhes voltam.”

Az indiai csalán például a hangulatingadozásra is jó a vércukorszint optimalizálása mellett. Ez Ivancsics Ilona szerint szintén rendkívül fontos, és nagyban hozzájárul a sikerhez:

„Nekem ebben a fogyókúrás programban, abban a bizonyos 3 hónapban, ami alatt 10 kilót sikerült leadnom, az volt a legjobb és legpozitívabb, hogy vidáman fogytam le. Nem rossz kedven, nem voltam depressziós, mint az előző fogyókúráknál, tudod, amikor szédelegsz, rosszkedvű vagy, mindenkivel összeveszel. Nekem tényleg vidáman sikerült lefogynom.”

Természetesen a gyógynövények mellé jól jön egy kis mozgás is, a színésznő a rendszeres mozgásra is rászokott az életmódváltáskor. Alább találja a teljes videót, kattintson a play gombra!

Ivancsics Ilona Vágási Jutkáról

Ivancsics Ilona a legtöbbeknek a Szomszédokból ismerős, és a színésznő nemrég Palik Lászlóéknál idézett fel néhány érdekességet a sorozatról. Azt mondja, hogy a tanárnő szerepét kicsit unalmasnak, száraznak találta, hiába kérte Horváth Ádámot, hogy tegye Jutkát izgalmasabbá. Ivancsics Ilona utólag azonban belátja, hogy kellettek a sorozatba Janka néni mellé a szimplább, nem intrikus karakterek is.

„Amikor megkaptam ezt a tanárnőszerepet, akkor mondtam, hogy úgy szeretném, ha ez a tanárnő ne ilyen kis izé legyen... [...] Nekem ez egy kicsit unalmas volt és száraz. Mondtam Ádámnak, hogy írjon már bele nekem valamit: egy kis megcsalást, valami kis cserfességet, valamit ott a házból, összeveszést... Meg se hallotta az Ádám”

– meséli Ivancsics Ilona arról, hogyan fulladt kudarcba a törekvése, hogy Vágási Jutkát kicsit izgalmasabbá tegye.

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)