Pásztor Erzsi meghökkentő dolgot árult el: nem Janka néni szerepéről ismerik meg őt a legtöbben

Pásztor Erzsi karaktere a Szomszédokból az ikonikus sorozat mára talán legnépszerűbb szereplőjévé vált. Pásztor Erzsit mégsem erről ismerik fel a legtöbben.

2023. július 27., 11:56

Szerző:

Pásztor Erzsi csütörtök reggel a Reggeli című műsorban vendégeskedett az RTL-en. A Janka néniként a Szomszédokból évtizedek óta ismert színésznő jelenleg 86 éves, és az interjúban szóba kerül januári bejelentése, miszerint nem vállal több szinkronizálást a színházi munkái mellé.

Az interjúból kiderül, hogy hiába a Szomszédok sikere, Pásztor Erzsit mégsem az arcáról ismerik fel a legtöbben:

„az igazság az, hogy a hangomat szeretik jobban. A hangomról jobban felismernek az emberek! Mert most még ugye benne vagyok, most még hallják, de aztán majd ez elmúlik. Sajnos minden elmúlik.”

Pásztor Erzsi a fentiekhez hozzáteszi, hogy reggelenként torna helyett a hangját tartja karban és végigmondja a szerepei szövegét, nehogy elfelejtse őket, ha két hétig nem játszik. A hétköznapjairól pedig így számol be:

„a munka mellett háztartást vezetek, mintha kéne. Szeretek vásárolni, szeretek főzni. Nem azt mondom, hogy minden nap főzök, de spájzolok. Megvan az én magam menete. Keresztrejtvényt fejtek, olvasok, és a kutyaütő tévét nézem éjjel-nappal. Illetve megy a tévé, és közben csinálom a dolgomat. Visszaválaszolok, feleselünk, elbeszélgetünk a tévével.”

Nézze meg a teljes interjút!

(Kiemelt kép: RTL/Reggeli)