Diéta: Kozso egyszer már leadott 30 kilót, de most újra fogyókúrázik – elárulta, mi segít neki

Kozso egy sikeres fogyókúrán már túl van, de sajnos két stresszes éven is, ezért újra diétáznia kell.

2024. szeptember 12., 14:53

Szerző:

Újra diétázik Kozso, tudták meg a Tények plusz című programból a TV2 nézői. Az énekes egyszer már leadott 30 kilót, de az mind visszajött, ezért most még nagyobb célt tűzött ki maga elé.

Kozso -40 kg

Kozso a pocakjával küzd jelenleg. Az Ámokfutókból ismert zenész-énekes azt mondja, akkora lett a pocakja, hogy az már zavarja az éneklésben-mozgásban, a fellépéseken is akadályozhatja. Ezért elhatározta, hogy lefogy: azt mondja, 40 kilót fog leadni. Kozso, azaz Kocsor Zsolt így beszél korábbi fogyásáról:

„Először 30 kilót megcsináltam, be is tartottam, le is mentem. Néhány évvel ezelőtt. Az elmúlt kettő év... ez csak a stressz!”

Hogy Kozso mit ért a két évnyi stressz alatt, azzal kapcsolatban az ember arra gondolhat, hogy talán a volt feleségével és lányával való viszálya is közrejátszhatott a dologban, de amit említ is, az az, hogy két operációja is volt az utóbbi időben, tehát nyilván ezek is akadályozták a mozgásban.

A riport szerint Kozso fogyókúrás módszere, hogy gyalogolni szokott, akár 100 km-t is (hogy mennyi idő alatt, az nem derül ki). A titkát egészen röviden így foglalja össze, hogy mit sportol:

„fat burn”.

Azaz zsírégetés. Ezt szolgálja az otthonában felállított futópad, amin lépegetni szokott, plusz a riport szerint egy súlyzókészlete is van, amit azonban „a garázsban rejteget” – ez alatt valószínűleg azt kell érteni, hogy a súlyzókat nem szokta használni.

A riportban Kozso a következőket is mondja egy ponton, talán azt próbálja itt kifejteni, hogy mitől hízott meg újra annyira, hogy úgy érzi, hogy 40 kilót kell fogynia:

„Csak a nasi! A legnagyobb fan vagyok mindenben. Vidéki csávó vagyok, én mindent megeszek, de nekem zserbó és flódni.”

Tessék bátran a play gombra kattintani egy újabb bizarr TV2-es riportért!

Kozso lánya nyilatkozott

Kozso és Kádár Mónika lányát Kocsor Amandának hívják, vele kapcsolatban mondja a zenész a fenti interjú legelején, hogy „semmilyen szinten” nem hajlandó beszélni róla. Nos, Kocsor Amanda azzal került be a hírekbe pár évvel ezelőtt, hogy az USA-ban is sikert aratott erotikus regényével. Az írás mellett az ámokfutó apuka lánya egy kommunikációs céget is vezet, valamint neveli 10 éves lányát, Miát. Kocsor Amanda nyilatkozta a nyáron a Story magazinnak következőket az édesapjáról:

„Szokták tőlem kérdezni, nem fáj-e, hogy nincs apukám, a lányomnak nincs nagypapája? Eleinte igen, nagyon fájt, aztán lezártam ezt magamban. Elfogadtam, hogy ezen már nem lehet változtatni. Édesanyám eleinte biztatott, menjek apuhoz, hívjam őt telefonon, meg akarta hívni Mia születésnapjára is. Én mondtam, ne erőltesse, hagyjuk az egészet. Ha ő nem kíváncsi ránk, ha nem akar minket látni, tiszteletben kell tartanunk a döntését.”

Kádár Mónika szintén nyilatkozott, ide kattintva többet olvashat a családi viszályról.

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)