Diéta: Horváth Éva a magyar ételek élvezete után ezzel az olcsó módszerrel fogy vissza Balin

Horváth Éva azt meséli, itthon felszedett egy kis pluszsúlyt, de ezt Balin könnyen le tudja újra adni.

2024. szeptember 5., 08:57

Szerző:

Horváth Éva a nyár tetemes részét itthon töltötte, de a családjával évek óta Balin élnek, és a modell-műsorvezető a napokban vissza is tért Indonéziába. De még mielőtt kiment volna, adott a Blikknek egy interjút, ami most jelent meg. Ebben arról beszél, hogy a magyar finomságok után jól fog jönni, ha egy kicsit odafigyel kint az étkezésére.

Horváth Éva nem vetette meg itthon a magyaros ételeket

Nem volt szerencsés ez a nyár abból a szempontból Horváth Éva számára, hogy több egészségügyi problémája is lett. Egyrészt Lyme-kórt kapott egy kullancscsípéstől, másrészt... De ezzel kapcsolatban inkább idézzük a szavait az interjúból:

„Én is látom, hogy nem ez életem formája. Alig várom, hogy ismét mozoghassak, sportoljak. Lelkileg is megviselt, hogy szünetet kellett tartanom. A vállam lesérült, először injekciós kúrával próbálkoztam, de nem segített, majd elkezdtem szedni egy ízületvédő port, és láss csodát, az igen. A térdem meg kiugrott a helyéről – ez gyerekkorom óta van –, de már az is jobb. Szóval lassan, de biztosan javulok.”

És hát a relatíve mozgásszegény időszakhoz hozzájöttek még ugye a magyar ételek, amiknek jó része nem igazán segíti elő a fogyást.

Horváth Éva el is határozta, hogy az itthoni dorbézolás után Indonéziában visszaáll majd a kímélőbb ételekre a fogyás érdekében. Ott ráadásul úgyis ez a legolcsóbb:

„Itthon, pláne, hogy nem voltam jól, azért sok olyan lecsúszott, aminek nem kellett volna. Sportszelet, kekszes táblás csoki, isteni péksütik, no, meg a kenyér... De ezek már szóba sem jöhetnek. Lesz helyettük rák meg kagyló, zöldségek, amiket kint fillérekért meg lehet venni. És ne felejtsük el, nekem ez a normális, mindig is tudatosan figyeltem az életmódomra, arra, mit eszem, mennyit mozgok, hogy vagyok, hogy nézek ki.”

Horváth Éva még valamit beújított Balin

És ez még nem minden, a 45 éves médiaszemélyiség egy újdonságot is mutatott tegnap az Instagramon.

„Jelentem, mostantól ezzel a nyanya-járgánnyal fogom szelni Bali utcáit! Hasítani nem fogok, mert csak 27 km/h-val, az itteni dugóban azonban tökéletes. Eddig autóval közlekedtem, mert a motoron egyszerűen rettegtem (nem a helyiektől tartok, hanem a turistáktól, akik azt gondolják, hogy húú de jól vezetnek). Most egy olyan helyre költöztünk, ahol viszont rengeteg motoros útvonal van, oda autó nem hajthat fel, nos ez NYANYA rövid története”

– írja Horváth Éva az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: Horváth Éva Instagramja)