Diéta: Ördög Nóra elárulta, mi volt látványos fogyása mögött

Ördög Nóra arról az időszakról beszélt, amikor fogyókúrázásra kényszerült.

2024. augusztus 16., 08:33

Szerző:

Ezen a héten is folytatódott a TV2 Titkok Ramónával, ami a TV2 Play nevű oldalon tekintehető meg, és amiben a riporter Lékai-Kiss Ramóna. A sorozat Tóth Gabival indult és azóta egy sor híresség szerepelt már benne, most Ördög Nóra volt a soros.

Ördög Nóra ezért fogyott

Ördög Nóra olyanokat vall be a műsorban, hogy például szeret főzni, de nagyon ritkán szokott, mert sosem jut rá ideje, de elárulja azt is, hogy hivatalosan Nánási-Ördög Nórának hívják, de Lékai-Kiss Ramónával szemben nem használja a teljes asszonynevét a szereplésekkor.

A Megasztár műsorvezetőnője a fogyásának történetét annak elmesélésével vezeti be, hogy mikor kezdtek el felmenni rá a kilók:

„A covid alatt annyira felkaptam a kilókat, belekényelmesedtem a karanténszituációba, hogy konkrétan kicsit rám kellett szólni, hogy «Baj van?» És ez annyira mélyre ment. Ez annyira rosszul esik azóta is. Persze visszavágtam, hogy «Na, majd én eldöntöm, hogy jól érzem-e magamat a bőrömben vagy nem». És majd ha én le akarok fogyni, akkor lefogyok. Nyilván utána összekaptam magamat és ledobtam pár kilót. De, hogy így, ez a mondat, amit sosem akarsz hallani. «Jól vagy? Minden oké?» vagy az, hogy «Gratulálok!»”

Ördög Nóra életmódot váltott

Ördög Nóra azt is elárulja, milyen módszerrel indult el azon az úton, ami ahhoz vezetett, hogy visszanyerje eredeti testsúlyát:

„És jött fehérnemű-kampány, fürdőruha-kampány. És visszanéztem a képeket, és értem, hogy a fotósok meg tudják oldani, de nem akartam ennyire… nem akartam rosszul érezni magamat a bőrömben. És találtam egy olyan, életmódváltásban csúcsosodó dolgot, ami nekem nem okoz nehézséget. Rájöttem, csomószer elfelejtek reggelizni, meg kihagyom. Ez minden régi iskola szerint hiba. És akkor elkezdtem ezt az időzónás vagy időablakos étkezést tulajdonképpen, vagy böjtölést, úgyhogy a reggeli az, amit én ebből a rendszerből kihagytam, mert nekem ez okoz a legkevésbé problémát. A vacsorát azt nem tudnám elengedni. Viszont azt érzem, hogy ha egyébként a délelőtt az így eltelik, 2-ig vagy 3-ig nem eszem, akkor utána már van egy olyan fegyelmezettség ebben a dologban, hogy utána sem kezdek el zabálni.”

Nagyjából két éve volt, hogy Ördög Nóra tényleg teljessé tette az életmódváltást, aminek része az is, hogy rendszeresen és intenzíven jógázik. Így beszél erről az alább megtekinthető interjúban, amint azt az nlc.hu is idézi:

„Nyilván oda is figyelek, hogy egészségesebb ételeket egyek, a szénhidrátot és a cukrot kerülöm, és akkor most már lassan 2 éve van így. Nem volt ez egy nagyon hirtelen dolog, de valahogy átalakult a szervezetem.”

Itt találja a teljes, háromnegyed órás interjút.

(Kiemelt kép: TV2 Titkok Ramónával)