Diéta: Nádas György 1 év alatt 30 kilót adott le – megdöbbentő dolgot árult most el a fogyásáról

Nádas György teljesen átalakult, és a fogyásának olyan következményei is lettek, amikre nem számított.

2024. augusztus 9., 09:36

Szerző:

Nádas György humoristával készített riportot a TV2 stábja, amit a Tények Plusz csütörtök esti adása tartalmazott, de az alább látható videóban is meg lehet tekinteni. A két fő téma: a humor és a humorista fogyása. Alább elsősorban az utóbbi témára koncentrálunk majd.

Nádas György mátrixszal fogyott

Nádas György úgy döntött, hogy koplalás nélkül szeretne fogyni, ezért kipróbált egy több összetevőből álló, növényi szert.

„Rátaláltam egy olyan testsúlycsökkentő mátrixra, aminek az összetevői csak növényi alapanyagokból állnak. Semmiféle kémiai dolgok nincsenek benne. Ez áll többek között bélseprőből, egyébként fantasztikusan működik az anyagcserém azóta, nyilván emiatt. Áll az összetevő cukorgyilkosból, ami azt jelenti, hogy egyszerűen kevésbé kívánom az édességet vagy abszolút nem. Van egy májvédő funkciót ellátó összetevője. [...] Van egy kolin nevű szer, ami a megőrzését a már lefogyott testsúlynak segíti. Nagyon sok vizet iszom, tehát a folyadék nagyon fontos a számomra.”

Ez utóbbiról, azaz a vízfogyasztásról mellesleg Nádas György már korábban is beszélt. Elég megdöbbentő számot említett: azt mondja, legalább öt liter vizet iszik egy nap.

Nádas György fogyott, de nem csak fogyott

Amikor Nádas György száz kiló felett volt, az egészségi állapota vészes romlásnak indult. Fájtak az ízületei, egyre kevesebb dologra volt képes. Azt nyilván remélte, hogy az ízületi problémái javulni fognak, ha lefogy, de az alábbi nyilatkozatából az tűnik ki, hogy arra maga sem számított, hogy ennyire sok pozitív következménye lesz annak, ha le tudja adni a súlyfelesleget. Így fogalmaz:

„A vérnyomásom tökéletes lett, a térdeimmel tudok lépcsőzni, nem izzadok, az asztmám elmúlt, csak jó a világ. És van élet a halál előtt.”

Alább tudja megnézni a teljes riportot.

Nádas György újra dalol

Sőt, amint az alábbi, korábbi videóban említette, Nádas György most már újra énekel szerelmes dalokat is, tehát ez is egy pozitív hozadéka volt a fogyásnak.

„Kiállni a színpadra a közönség elé, slankan, és úgy elénekelni egy kicsit szerelmesebb témájú dalt, az szerintem sokkal hitelesebb, mint hogyha valaki izzadt bácsiként törölgeti a verejtékcseppjét. Hát a franc, aki abba szerelmes akar lenni! Úgyhogy nagyon sokat számít az, hogy lejjebb ment a kilóknak a száma, és így a repertoár szélesebb lett. A test meg keskenyebb”

– hangzik el az alábbi, júniusi videóban, amiben mintha Nádas György megfeledkezne arról, hogy bár nyilván nem gyakori eset, de azért nem slank énekesek is értek már el hatalmas sikereket szerelmes dalokkal. Ott van például Adele, aki évekkel azután fogyott le, hogy szerelmes dalaival az egész világot meghódította.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)