Nádas György elárulta, mi adta a motivációt: már 25 kiló fogyásnál tart

Nádas György azt is tisztázta, mennyit sportol a fogyás elősegítése kedvéért.

2023. január 10., 11:22

Szerző:

Nádas György tavaly tavasszal szerepelt a Mokkában azzal, hogy 17 kilót tudott lefogyni, méghozzá úgy, hogy kiiktatta az alkoholt az életéből. Az erről szóló interjú olyan nagy érdeklődésre tartott számot, hogy bekerült a 2022-es év legolvasottabb sztorijai közé.

Nos, a 60 éves humorista azóta sem adta fel az egészséges életmódot. És ha már a 60-nál tartunk: az oldal tetején látható kép a 60. születésnapján készült Nádas Györgyről tavaly májusban.

Az utóbbi időben visszavonultan élő előadóművész most a Blikknek nyilatkozott, és a cikkből kiderül, hogy már 25 kiló mínusznál jár. A lapnak azt is elárulta, hogy mikor és hogyan tudta egy életre eldönteni, hogy neki fogynia kell:

„2021. július 21. volt, amikor azt mondta az én gyönyörű feleségem, hogy nem szeretne fiatalon megözvegyülni. S ott állt mellette a két nagy­fiam, komor arccal bólogatva: apu, ez így nem mehet tovább… 116 kiló voltam, erőtlen, kövér ember, aki úgy ment fel a lépcsőkön, izzadva, zihálva, mintha a Himaláját mászná meg. A vérnyomásom kétszáz körül mozgott, s az járt a fejemben, ha ez így megy tovább, nem láthatom felnőni a 11 éves unokámat. Ott és akkor valami megváltozott bennem, és elhatároztam: elég az este hat óra után felhörpintett rozéfröccsökből, a mértéktelen zabálásból.”

Nádas György arról is beszél az interjúban, hogy nemcsak hogy felhagyott az alkoholfogyasztással és a túlevéssel, egy növényi táplálékkiegészítőt is szed, ami segíti az emésztést. Mindössze ennyi elég volt nála a látványos eredményekhez: koplalásról szó sincs, és külön kiemelni, hogy sportolni sem szokott.

(Kiemelt kép: Kunos Attila – dfp.hu)