Nádas György egyvalamit iktatott ki az étrendjéből, és 17 kilót fogyott

Nádas György elmondta a fogyása titkát.

2022. április 14., 12:46

Szerző:

Nádas Györgynek április 30-án lesz a hatvanadik születésnapja, és a humorista friss interjújában azt mondja, örül, hogy már visszavonult. Markos György egykori partnere a Reggeli című műsorban szerepelt csütörtökön az RTL Klubon, és azzal kezdte, hogy hány kilót fogyott, hiszen egészen megváltozott a külseje:

„most 17-nél tartok, de nem nagyon teszek érte. Egy bizonyos dolgokat teszek érte: az a-tartalmú ételeket likvidáltam júliustól.”

Ha ön nem érti, ne aggódjon, a műsorvezetők sem értették, de nyomban kiderült: a vicces megfogalmazás alatt az alkoholt kell érteni, amit persze elsősorban nem ételek, hanem italok szoktak tartalmazni. Szóval a lényeg: Nádas György július óta nem fogyaszt szeszt, ezzel tudott megszabadulni 17 kiló súlyfeleslegtől úgy, hogy különösebben nem koplal mellette.

„Én nagyon kedveltem a magyar borokat, esténként egy-két decilitert biztos, hogy elfogyasztottam. Úgy látszik, ez volt az oka annak, hogy nem tudtam lefogyni. A térdeim elkezdtek nagyon fájni, és lám-lám, most 17-nél tartok, nincs gondom a térdemmel, a vérnyomásom tökéletes”

– mondja Nádas György arról, hogy mennyi alkoholt fogyasztott korábban, és hogy milyen hatással volt rá, hogy elhagyta a szeszfogyasztást. Hozzáteszi, hogy azért a zsíros ételeket is próbálja visszaszorítani, rengeteg kínai ételt fogyaszt, és biztos nem független ezektől az sem, hogy 10 éve boldog házasságban él, és általában jól érzi magát.

Ők is fogytak, de ők kevésbé ideális körülmények között

Növényi Norbert 15 kilót fogyott, halálfélelme volt

Horváth Gréta már legalább 10 kilót fogyott, mióta elhagyta a férje

Joshi Bharat felesége összeomlott azután, hogy férje elhagyta, 15 kilót fogyott

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)