Ezek voltak 2022 legnagyobb bulvársztorijai: íme a 10 legolvasottabb téma

A belföldi és külföldi közéleti hírek mellett a 168.hu-n a bulvár legérdekesebb sztorijaival is szórakoztatjuk önt. Íme, kikre, milyen sztorikra voltak idén a legtöbben kíváncsiak.

2022. december 26., 07:23

Szerző:

Ez itt a visszatekintés a 168.hu Szórakozás rovatának 2022-es évére az önök kattintásai alapján – azokat a bulvársztorikat mutatjuk, amiket idén olvasóink a legnagyobb számban kattintottak. Tízes listát állítottunk össze, és visszafelé haladunk, de nem adunk díjat annak, aki már most sejti, hogy ki lesz az első. A kapcsolódó anyagok között olyan témákat talál, amiket szintén rengetegen olvastak, de a top10-be pont nem fértek bele.

10. Alföldi Róbert röhögőgörcsöt kapott

A tizedik helyen egy nosztalgikus visszaemlékezés áll: jól jött 2022-ben néha a korábbi időkre visszatekinteni és azokra a pillanatokra emlékezni, amik mosolyt csalnak az ember arcára. Ilyen volt például, amikor Alföldi Róbert még a Reggeli műsorvezetőjeként élő adásban kapott röhögőgörcsöt. Természetesen van róla videó, itt tudja visszanézni!

9. Anna hercegnő is őrt állt II. Erzsébet koporsójánál

Szeptemberben rengeteget írtunk II. Erzsébet királynő haláláról, és a legtöbb olvasót az érdekelte, hogy ki az a családtag, aki a várakozásokkal ellentétben mégiscsak feltűnt a koporsó őrzői között a temetést megelőző napokban. Nos, Anna hercegnő volt az, és ebben a hírben az a szenzáció, hogy ezt a szolgálatot eddig csak férfiak végezték.

8. Rúzsa Magdi megmutatta hármas ikreit

Az év első felének egyik legérdekfeszítőbb témája volt, hogy az egykori Megasztár-győztes hármas ikreknek adott életet. Ezzel kapcsolatban a legtöbben arra a cikkünkre kattintottak, amelyikben megmutattuk az első fotót, amit Rúzsa Magdi a három babáról posztolt.

7. Nagy Alekosz megmutatta a házát

Vezetéknevéhez híven az egykori Való Világ-győztes egy igen nagy házban él Érden. Az ingatlant a Hal a tortán című műsorban, illetve az ide kattintva megnyitható cikkünkben lehet megcsodálni.

6. Tóth Gabi drágállta a bébiszittert

Bár 2021 második és 2022 első felében szerepelt a legtöbbet Tóth Gabi, idén áprilisban még a választásokkal kapcsolatban is, ebben az évben a vele kapcsolatos legolvasottabb cikk az lett, amikor a nyáron arról beszélt, mennyit akart kérni tőle egy bébiszitter. És bár ez volt a Tóth Gabival kapcsolatos legolvasottabb hírünk idén, volt öt téma, amire még ennél is többen voltak kíváncsiak.

5. Czene Attila haragja

Szilágyi Liliána pont egy évvel ezelőtt beszélt először arról, édesapja hogyan viselkedett vele. Az úszónő vádjairól aztán Czene Attila olimpiai bajnok mondott elég meghökkentő véleményt: azt mondta, egyvalamiért haragszik Szilágyi Liliánára.

4. Ábel Anita sírása

Ábel Anita annak idején Kulka János lányát alakította a szomszédokból. Kulka János sztrókja óta Ábel Anita nem találkozott sorozatbéli apjával, de idén egy koncerten volt, ahol a színész is fellépett. Ábel Anita megrázó vallomása bekerült a legolvasottabb témáink közé.

3. III. Károly összeomlása

Édesanyja halálát követően az új királyra figyelt az egész világ: III. Károly uralkodása ráadásul azzal kezdődött, hogy meglepő gyorsasággal váltották egymást a miniszterelnökök. A gyász és a stressz egy idő után túl sok volt a brit királynak, videó készült egy kifakadásáról, amire elképesztő számban voltak kíváncsiak olvasóink.

2. Nádas György fogyása

Meglepő lehet, de az év második legolvasottabb témája a Szórakozás rovatban az volt, hogy Nádas György mennyire lefogyott, ráadásul egy nem mindennapi módszerrel. Kattintson ide, ha ön még nem tudja, hogy a humorista hogyan adott le 17 kilót!

1. Berki Krisztián halála

És miért írtunk annyit Berki Krisztián haláláról? Hát természetesen azért, mert önök olvasták. Az egész országot sokkolta a médiaszemélyiség váratlan és érthetetlen halálának híre május hatodikán, ha a halálesettel kapcsolatban minden egyes hírt külön sztorinak tekintenénk, akkor a top 10-nek pont a fele Berki Krisztiáné lenne. Rengetegen olvasták például az első híreket arról, hogy pontosan mi okozhatta celeb halálát, de a legtöbben arra a cikkre kattintottak, amiben Berki Krisztián élete utolsó Instagramposztját idéztük. Az alábbi képet már az özvegy tette közzé, hogy a temetés időpontját bejelentse.

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)