Ez volt Berki Krisztián utolsó posztja a halála előtt

Íme, miről írt Berki Krisztián utoljára a közösségi médiában.

2022. május 6., 10:24

Szerző:

Pénteken délelőtt jött a hír, hogy 41 éves korában, egyelőre tisztázatlan körülmények között meghalt Berki Krisztián. Berki Krisztián az utóbbi években rengeteget szerepelt mind a közösségi, mind a hagyományos médiában, csak az Instagramon több, mint 330 ezer követője volt.

Megrendítő most visszanézni Berki Krisztián Instagramját, amiben rengeteget posztolt a családjáról, lányairól, valamint hobbijairól, kedvteléseiről. Berki Krisztián vezetéstől eltiltás hatálya alatt állt, és az autókkal kapcsolatos a legutolsó poszt, amit halála előtt publikált. Hétfőn írta az alábbiakat a fotón mögötte látható gépkocsival kapcsolatban:

„2,7 másodperc alatt van 100km/h sebességen (majdnem olyan mint a rollerem...) Az elmúlt több mint 2 évben azzal, hogy nem vezettem, nem kellett 2. autót lízingelnem, ezzel pedig rengeteg pénzt spóroltak nekem... Azzal pedig, hogy idestova 5 hónapja még mindig csak nézegetem, csak üzemanyagban spórolhattam 1,8M forintot. A Porsche gyönyörű, minden férfi ilyet érdemelne minimum!”

Íme a fentiekhez tartozó kép:

További hírek Berki Krisztiánról

Berki Mazsi megtörten nyilatkozott férje, Berki Krisztián haláláról

Berki Krisztián tragédiája: fotók és videó a helyszínről

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)