Kajdi Csaba vallomása: ezért titkolja, ki az új szerelme

A Cyla néven az Instagramról is ismert Kajdi Csaba újra kapcsolatban van, és most nyilatkozott először az új párjáról.

2024. június 13., 09:37

Szerző:

A Visage modellügynökség influenszerként is ismert ügyvezetője, Kajdi Csaba nagy hírt árult el: újra kapcsolatban van. A bejelentés előzménye, hogy Cyla szinte napra pontosan két évvel ezelőtt jelentette be 2022 júniusában, hogy addigi párjával, Dáviddal szakítottak. Kajdi Csaba és akkori párja másfél évig voltak együtt, össze is költöztek, de végül a szakítás mellett döntöttek. Mint most kiderült, azóta megkezdődött egy új fejezet a népszerű médiaszemélyiség életében.

Kajdi Csaba újra párkapcsolatban

Kajdi Csaba most a Blikknek adott egy nagyobb lélegzetvételű interjút, és sok más téma mellett ebben kerül szóba a párkapcsolata. Azt mondja, a párjával együtt úgy döntöttek, hogy a férfi nem fog szerepelni a közösségi médiában, nem szeretnék publikussá tenni a kilétét. Pár dolgot azért mégis meg lehet tudni róla a következő néhány mondatból:

„Fél éve ismerkedtünk meg, de – az előző kapcsolataimból tanulva – szeretném megvédeni őt a médiától, és ő sem szeretne a nagy nyilvánosság előtt mutatkozni, így ez a szerelem inkább a magánszférában zajlik. A barátaink, a környezetünk természetesen tudja, de mivel egy civil személyről van szó, aki polgári állással rendelkezik, nem akarom kiposztolni.”

Miközben Kajdi Csaba a fentiekkel indokolja, hogy miért nem posztol közös képet a párjáról, azért hozzátesz még pár dolgot, amik révén csak kaphatunk egy kis bepillantást abba, hogy hogyan működik ez a kapcsolat. Nagy különbség a korábbiakhoz képest, hogy amíg előző párja, Dávid 20 évvel fiatalabb volt Kajdi Csabánál, addig mostani szerelmével nagyjából egyidősek:

„Mindig van egy domináns és egy kevésbé domináns fél. Ez egy partneri-baráti viszony köztünk, ami megfűszereződik az intimitással. A párom – akivel közel egyidősek vagyunk – egy nálam sokkal dominánsabb, férfiasabb típus mind méretében, mind megjelenésében, gondolkodásában, ám a karrierben inkább én vagyok a határozottabb.”

A fenti fotó természetesen évtizedekkel ezelőtt készült, és a fiatal Kajdi Csaba nem a mostani párjával látható rajta, de azért jó illusztrációnak tűnt a friss nyilatkozathoz.

Kajdi Csaba továbbra is élesen kritizálja a kormányt

Az interjú rengeteg más témát említ még az LMBTQ-közösséghez tartozó emberek démonizálása, illetve elfogadása témájában, vagy arról, hogy Kajdi Csaba nem lepődik meg azon, hogy sok embernél működik a kormánypropaganda által megvalósított (az ő szóhasználata szerint:) „agymosás”. Ugyanerről Tóth Gabi úgynevezett Beyoncé-botránya kapcsán is beszélt tavaly nyáron, amikor az énekesnő azt hánytorgatta fel, hogy egy kiragadott koncertrészlet alapján mondanak felette ítéletet:

„Na, ugye milyen elképesztő, ahogy meg lehet vezetni, Gabikám, embereket? Ez érdekes gondolat! [...] Látod, hogy át lehet mosni az agyukat? Látod, mi az, amikor kivágnak egy kis részt valamiből, és azzal elhitetik az embereket és lejáratókampány van? Az őszödi beszéd beugrik, Gabó? Ott is csak kivágtak egy részt! [...] Ezt csinálják 13 éve nálunk. Láttad a mostani óriásplakátot? Az szerinted nem karaktergyilkosság?”

(Kiemelt kép: Kajdi Csaba Instagramja)