Nádas György 30 kilót fogyott 1 év alatt, elárulta a trükkjét: megdöbbentő, hány liter vizet iszik meg egy nap

Nádas György hatalmasat fogyott, és mint mondja, neki különösebb sportolás nélkül is sikerült lefogyni is megtartani a súlyát.

2024. március 19., 14:30

Szerző:

Kedd reggel Nádas György volt a Mokka című műsor egyik vendége a TV2-n, hogy újra beszéljen egy kicsit az életmódváltásáról. A humorista-rádiós két és fél éve kezdett fogyókúrázni, egy év alatt leadta a felesleges 30 kilót, és ezt a súlyt másfél éve tartja.

Azt mondja, nem érezte magát rosszul a túlsúllyal sem jó ideig, bár kezdtek már tünetei lenni, megfájdult a térde, magasabb lett a vérnyomása. A végső lökést az életmódváltáshoz azonban a felesége adta meg. Nádas György így beszél erről a pillanatról:

„egyszer volt egy nap, amikor elkezdett hüppögni, hogy ő nem szeretne korán özvegyasszony lenni, és akkor ez úgy nagyon megütött, mert nagyon szeretem őt. És az volt az egyik fő pontja, hogy akkor elmentem és megkerestem ezt a kapszulát, amit azóta is szedek reggel és este.”

Nádas György egyrészt azt mondja az interjúban, hogy ő nem egy gyógyszerszedő, de másrészt azt is mondja, hogy napi kétszer szed egy gyógynövényes kapszulát – amit ezek szerint nem tekint gyógyszernek. Ez persze csak a dolog egyik oldala, a 61 éves humorista hosszasan sorolja, hogy a nemgyógyszer szedése mellett még mi mindent tesz azért, hogy ne hízzon vissza:

„találtam egy olyan készítményt, amiben csak növényi kivonatok vannak, cukorgyilkos, májvédő, aztán van egy kolin nevű dolog van benne, ami megtartja – ez az, ami segített megtartani a súlyt. Másrészt azért kevesebbet eszem jóval, és kerülöm a zsírosabb ételeket, nagyon sok zöldséget, nagyon sok gyümölcsöt eszem. [...] Egy dolog volt: hogy az alkoholt egy életre elfelejtettem. Nincs az az esti kis borozgatás a társasággal. Ez egyszerűen ennyi, de hála a Jóistennek, nekem ez nem hiányzik. El is felejtettem, hogy milyen lehetett a hatása. Szerencsés vagyok ebben az esetben. Azt mondják, hogy sport nélkül a fogyás nem megy: de igen. Én a világ leglustább embere vagyok. De nagyon sok folyadékot, vizet iszom. 5 litert biztosan megiszom egy nap. Kívánom is, jólesik. Jó, ennek az eredményét is gyakrabban teszem, de megéri, mert szerintem ez is segít abban, hogy eleve kevesebbet kíván az ember enni.”

És ami még talán érdekes lehet az interjúból: Nádas György azt az elvet vallja, hogy gyakran, de keveset kell enni. Így fogalmaz:

„majdnem minden órában eszem egy picit. [...] Egy-másfél óránként biztos befalok valamit magamba.”

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)