Molnár Anikó most kezdi a diétát: elárulta, hány kiló ment fel rá az elmúlt hónapokban

Molnár Anikó azt is elárulta, hogy a héten vette át új luxusautóját.

2024. március 6., 08:58

Szerző:

Molnár Anikó szerepelt tegnap a Mokkában, ahol már Szabó Zsófi volt Pachmann Péter műsorvezetőtársa a babát váró Iszak Eszter helyett.

Az egykori VV-játékos és Nagy Ő az utóbbi időben rengeteget beszélt arról, hogy mennyire bejött neki, hogy fizetős, erotikus tartalmakat kezdett előállítani, de most hozzáteszi azt is, hogy ez nagy időráfordítással jár, sok energiát emészt fel. Ezért többek között például a mozgásra nem maradt ideje.

„Az elmúlt időszakban úgy éltem, hogy mindenre volt időm, csak saját magamra nem és az otthoni dolgokra nem. Anyukámra és a kutyáimra nem. Állandóan mentem, éjjel-nappal dolgoztam, munka, munka. Egyik nap tetováltam, a másik nap fotózás volt. Össze-vissza. Egy konditerembe nem jutottam el, látszik is, már feljött rám tíz kiló, az egy kicsit sok, úgyhogy ez a következő projekt”

– így kezdi Molnár Anikó az alábbi interjút, hozzátéve, hogy szinte csak aludni jár mostanában haza, így alig tud időt tölteni 76 éves édesanyjával.

„Nekem csak anyukám van. Nekem nincs más. Anyu van nekem, neki meg én vagyok. Elgondolkodtam, hogy tényleg szeretnék elmenni mellette? És majd amikor késő lesz, akkor fogok majd gondolkodni?”

– vallja be Molnár Anikó. Hozzátéve, hogy utazni is szeretne még, illetve az egyik kutyáját meg kell műteni, de még nem volt rá ideje.

„Ez egy nagyon nagy félreértés, mert azt gondolják, hogy milliárdos lettem. Valóban sokkal jobban élek, mint egy évvel ezelőttig: könnyebben is keresem meg a pénzt, meg többet is. Viszont már nem szeretnék már nagyon ingatlanokat vásárolni, mert minek – nincsen örökösöm, nem is lesz már. Nem szeretnék felhalmozni semmit, hanem élményeket szeretnék gyűjteni. Arra szeretném elkölteni, hogy ahol most élek, az szebb legyen. Tegnap vettem, illetve hoztam el egy autót, egy nagy álomautót...”

– mondja Molnár Anikó, hozzátéve, hogy az új autóját még nem használta, a stúdióba taxival ment. Viszont az egyik első útja a Kormányhivatalba vezet majd, mert egyedi rendszámot szeretne csináltatni magának. Itt találja a teljes interjút, az is kiderül belőle, hogy vagy 20 macskának viselik a gondját édesanyjával, az anyuka ezért nem nagyon szeret hosszabb időre kimozdulni otthonról, mert akkor mi lesz a cicákkal.

Az öröklés kérdése egyébként Hajdú Péternél is felmerült: a múlt héten nála szerepelt Molnár Anikó. A műsorvezető megkérdezte Molnár Anikót, hogy a megélhetéséhez kell-e a pénz, és azért vállalta-e be a felnőtteknek szóló tartalmak gyártását. Az egykori VV-sztár azonban bevallotta, hogy jelenleg azt sem tudja, ki fogja örökölni a pénzét, ha ő egyszer már nem lesz.

„Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nyilván, ha lennének gyerekeim, akkor tudnám, hogy mire gyűjtök. Most per pillanat fogalmam sincs, mert ami most van, azt sem tudom, hogy ki fogja örökölni, ha már nem leszek.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)