Molnár Anikó rengeteg pénzt keres az OnlyFans-modellkedéssel, de már nőtől is kapott pornóajánlatot: így reagált rá

Molnár Anikó rendkívül jól keres a bizniszével. 

2024. március 1., 09:51

Szerző:

Molnár Anikó egy évvel ezelőtt kezdett el felnőtteknek szóló tartalmakat megosztani az OnlyFans oldalán. Az egykori valóságshow-sztár azóta olyan dolgokat is bevállalt, amelyek nem szerepeltek a tervei között. Kiderült az is, hogy jó pár olyan ajánlatot kapott, amiken még ő is meglepődött.

Az egykori VV-sztár elárulta, hogy nemrég két amerikai férfi is megkereste egy pornóajánlattal, ám ő nemet mondott annak ellenére is, hogy anyagilag igen jól járt volna. Molnár Anikónak 10 millió forintot ajánlott a két férfi, ám ő jelenleg kétszereplős szexvideókat készít. 

„Nekem ez már a pornó kategória, ráadásul egy pornó esetében minden jog az övék, azt csinálnak vele, amit akarnak”

– mondta el. Molnár Anikó a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor felvételén - péntek este 19 órától látható majd a Frizbi TV YouTube-csatornán.

Kiderült azonban, hogy az OnlyFans sztárjának egy nő is felajánlotta magát: 

„Kaptam ajánlatot csajtól is. Az biztos, hogy nagyon sokat hozna és nagyon ütne, de nem tudom megtenni...  Most már elértem azokat a határokat, amelyeket nem lépek majd át. Nem voltam soha nővel, nem voltam soha több emberrel, vannak határok bőven...”

– magyarázta Hajdú Péternek Molnár Anikó, amit a Blikk szemlézett. 

A műsorvezető megkérdezte Molnár Anikót, hogy a megélhetéséhez kell-e a pénz, és azért vállalta-e be a felnőtteknek szóló tartalmak gyártását. Az egykori VV-sztár azonban bevallotta, hogy jelenleg azt sem tudja, ki fogja örökölni a pénzét, ha ő egyszer már nem lesz.

„Ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nyilván, ha lennének gyerekeim, akkor tudnám, hogy mire gyűjtök. Most per pillanat fogalmam sincs, mert ami most van, azt sem tudom, hogy ki fogja örökölni, ha már nem leszek.”

(Kiemelt kép: Frizbi TV)