Molnár Anikó munka nélkül keresett majdnem félmilliót, de valamin fel van háborodva

Megdöbbentő, Molnár Anikó honnan kapott hirtelen csaknem félmillió forintot munka nélkül.

2024. február 6., 10:01

Szerző:

Molnár Anikó nagy szerencsének örülhetett a legutóbbi lottósorsoláskor. Amint azt a Blikk kiszúrta, egy azóta már eltűnt Instasztoriban azzal büszkélkedett, hogy a hatos lottón ötöse lett.

„Amikor azt látod, hogy egyetlen szám híján milliárdos lettél, fura érzés kerít a hatalmába... Ez történt velem tegnap”

– írta az egykori Való Világ-szereplő a közösségi médiában. A hatos lottón most már 1,78 milliárdot lehet nyerni egy telitalálattal, de azért az ötös sem fizet olyan rosszul: Molnár Anikó 435 ezer forintot kapott.

A szerencse érdekes időpontban találta meg a 48 éves médiaszemélyiséget. Molnár Anikó másfél évvel ezelőtt még azon aggódott, hogy fogja-e tudni miből etetni a kutyáit, de azóta elkezdett fizetős erotikus tartalmat gyártani az OnlyFansre, és nagyon bejött a biznisz. Tavaly büszkélkedett azzal, hogy van, hogy ötmillió forintot is megkeres egy hónapban a 18+-os fotókkal-videókkal. Hát ehhez képest viszont mégsem olyan nagy összeg a 435 ezer forint, de azért biztosan meglesz a helye.

Molnár Anikó neve azért is szerepelt a médiában az utóbbi napokban, mert elgondolkodtató reakciót posztolt Gálvölgyi János kritikájára. A 75 éves színész-humorista egy nyilatkozatában a hazai celebeket ostorozta, többek között amellett érvelve, hogy ma már gyakorlatilag bárki a képernyőre kerülhet – az ő idejében ez nem volt így.

Molnár Anikó most azt írja, hogy első reakcióját sokan félre értelmezték, ezért felháborodásában egy újabb posztban a következőket tette hozzá a Facebookon:

„aki nem érti a lényeget, az nem az én emberem. Aki kioktat, mert hülye volt szövegértésből az általánosban, annak a kéretlen üzenetét az első mondat után végig sem olvasom és tiltom. Senki nem bántotta Gálvölgyit (a gyengébbek kedvéért), hanem a jelenségre reagáltam. Változik a világ, változnak az emberek, halad a technika, aminek én személy szerint nem annyira örülök, mert túl gyors és személytelenné teszi a világot, de ez más téma, más igények vannak, stb, stb... De a rosszban is meg lehet, illetve meg kell látni a jót és ami még fontosabb, senkit nem szabad amiatt bántani, amiért elfogad egy lehetőséget, ami épp lehet, hogy az életét menti meg... Ez nem az alany hibája. Ő csak él egy lehetőséggel. A színvonal meg, hááát, aki benne van, pontosan tudja, hogy azt kapja a nép, amire vevő. Mert ez is üzlet. Az egész világ az lett. És ebbe beleszólásunk nincs... Ez van. Ettől még lehet élvezhető az élet.”

Itt a kapcsolódó poszt.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)