Gálvögyi János csak úgy szórta a kritikákat a celebekre – itt egy érintett felháborodott reakciója

Gálvölgyi János kritikáira egy egykori Való Világ-játékos és jelenlegi OnlyFans-modell reagált.

2024. február 5., 13:53

Szerző:

Érdekes belegondolni, hogy Gálvölgyi János – csakúgy, mint Tóth Gabi vagy Vastag Csaba – egy tévés tehetségkutatónak köszönheti az ismertségét. Csak akkor még nem Megasztárnak vagy X-Faktornak hívták ezt a bizonyos szórakoztató műsort, hanem Ki mit tud?-nak. Ennek köszönheti Gálvölgyi János, hogy otthagyhatta eredeti szakmáját, elvégezhette a Színház- és Filmművészeti Főiskolát, hogy évtizedeken keresztül népszerű volt, hogy rengeteget szerepelhetett a tévében, de azt is, hogy a mozifilm-rendezők viszont nem voltak hajlandóak foglalkoztatni.

De persze teljesen más volt a médiakörnyezet a tévés tehetségségkutatók körül a '60-as években, mint manapság, amint arra Gálvölgyi János már több interjúban is rámutatott. A legutóbb például ezt mondta az RTL alábbi videójában:

„akkor nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van. Ha valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, és utána megírják, hogy elvált a Gizitől, de a Gizinek három púpos tevéje van, ami most elvitte nyaralni Ománba. Szóval más volt a népszerűség, mint ma. Ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen.”

Hát erre reagált jó hosszan a Facebookon Molnár Anikó, aki aztán tényleg egy klasszikus celeb olyan értelemben, hogy akkoriban vált népszerűvé a Való Világ révén, amikor a realityk pont azért tűntek szenzációsan érdekesnek, mert a tévézés történetében először nem az addig megszokott művészeket-médiaszemélyiségeket láthattuk a képernyőn megrendezett szituációkban, hanem átlagemberek éltek és reagáltak dolgokra forgatókönyv nélkül. Molnár Anikó később A nagy Ő című műsorban is feltűnt, a legutóbbi időkben pedig annak kapcsán szerepelt rengeteget, hogy saját bevallása szerint hatalmas összegeket kasszíroz erotikus fotóival-videóival az OnlyFans nevű, fizetős oldalon.

Nos, Molnár Anikó gondolatai Gálvölgyi János nyilatkozata kapcsán a következőek:

„igen, igaza van. Régebben egy autóra 5 évet kellett várni. Hétfőnként nem volt tv adás és ha telefonálni szerettünk volna, elsétáltunk az első utcai fülkébe egy rakás apróval a zsebünkben. Egy mázsa banán sem volt minden boltban, pult alatt kapott az, aki kapott. Tiszteltük a tanárokat és rendőröket, féltünk is tőlük rendesen. Régen számított az adott szó, ha nem mentél el egy randira, buktad az embert, mert nem volt mobil a zsebében, hogy ráüzenj. Ahogy a tiedben sem. Régen nem voltak plázák, nem voltak multiplexek, nyaralni is belföldre jártunk. Aki repülőre ült, király volt a limitált mennyiségű, kivihető, igazolt valutájával. Igaza van. Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt »konkurencia«. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm... Vagy bármilyen, a Művész Úr által lenézett műsor... Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jó néhányan önkezükkel már jutottak... Igen, igaza van. Megváltozott a világ. Több ember szerepelhet. Sokan ezt ki is használják. Mert szeretik. Mert érdekes. Mert más. De miért baj ez? Nem kötelező semmi. Nézni sem kell. Millió választék van, kinek kinek az ízlése, szintje szerint. Nekem nem fáj, ha fiatalok, idősek, okosak vagy netán butábbak is megtapasztalhatnak egy más, érdekes világot. Nekem ez nem fáj. A Playboy is unalmas lenne, ha 50 éve ugyanaz a nő szerepelne benne. Ez van, ilyen az élet rendje. Na megyek gyúrni, vazze...”

Mindezt Molnár Anikó a Facebookon osztotta meg, az alábbi posztban.

(Kiemelt kép: RTL)