Gálvölgyi János beszólt azoknak a színészeknek, akik elvállalták a Sztárboxot: Le van nyomva az értelmi színvonal

De nem a Sztárbox volt az egyetlen tévéműsor, amit Gálvölgyi János kritizált.

2024. január 9., 09:53

Szerző:

Gálvölgyi János nemrég egy interjúban azt említette, hogy nem tartja elfogadhatónak a hazai szinkron minőségét, ezért nem is szinkronizál már.

Más tévéműsorokban sem nagyon szoktuk látni a 75 éves színészt-humoristát, és most egy friss adásból kiderül, hogy ez sem véletlen. Gálvölgyi Jánosnak ugyanis a kereskedelmi tévék által gyártott műsorokról is megvan a véleménye, mondta ez az Újbuda TV alább megtekinthető-meghallgatható műsorában.

„Olyan tehetséges kollégáim vannak, akik be sem jutnak a tévébe. Ha be is jutnak, elmennek a Farmra zabot hegyezni, vagy a dzsungelbe bogarat enni. Az én korosztályomban minden héten háromszor voltunk valamilyen tévéjátékban. Ma meg A Nagy Ő-ért versengek tripla szájú asszonyok! Megáll az ember esze, hogy ez a magyar kultúra. Vagy jobb nevű kollégáim bokszolnak… Hát el tudja azt képzelni, hogy a Somlay Artúr és a Csortos Gyula bokszolnak, vagy elmennek a Farmra?!”

– mondja Gálvölgyi János utalva a Farm VIP, a Celeb vagyok, ments ki innen!, A nagy Ő, valamint a Sztárbox című realitykre. Az utóbbiban olyan elismert színészek szerepeltek tavaly, mint Nagy Ervin vagy a két férfigyőztes, Brasch Bence és Molnár Áron.

Amint azt a Story.hu kiszúrta, Gálvölgyi János azt is hozzáteszi, hogy nem önmagában a sportággal van baja:

„imádom a bokszot. Én is néztem. Nem ezzel van problémám.”

Mindenesetre az intellektuálisabb tévéműsorok hanyatlása Gálvölgyi János szerint nemcsak Magyarországra jellemző:

„ez világjelenség. Egyre jobban le van nyomva az értelmi színvonal a tévében. A közönség azt néz, amit kap. Annak idején az általam csodált Szinetár Miklós azt mondta, a színházi közvetítésekkel azért álltak le, mert csak 600-800 ezer néző volt.”

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

(Kiemelt kép: Merész Márton/168.hu)