Íme Adele új szerelme és minden fontos, amit eddig tudni lehet róla

A 33 éves énekesnő a héten publikált új párjával közös fotót, volt nagy meglepetés.

2021. szeptember 25., 07:42

Szerző:

Adele a világ egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője, aki eddigi legnagyobb slágereiben saját szerelmi-érzelmi életéről énekelt. Legutóbbi albuma 2015-ben jelent meg, és ha egyszer végre megérkezik a következő nagylemez, megint lesz miről dalolni, mert ennyi év alatt bőséges alapanyag összejött új számokhoz. Adele ugyanis azóta feleségül ment gyermeke apjához, majd három év házasság után szakítottak és elváltak, innentől kezdve pedig az énekesnő egy ideig szingliként élt.

A legutóbb 2020 októberében volt, hogy a Saturday Night Live-os szereplése kapcsán az Instagramon a fenti poszt feliratában (zárójelben) utalt arra, hogy szingli. Ezt a kiszólást talán azért találhatta szükségesnek, mert akkoriban már hónapok óta azt találgatták a lapok, hogy Adele esetleg összejött egy 39 éves brit, fekete rapperrel, Skeptával – Adele így cáfolta lassan egy évvel ezelőtt, hogy nem igazak a pletykák, amiket pl. az E! Online is megírt annak idején.

Ehhez képest ezen a héten hétfőn Adele randizni volt igazi új szerelmével, és az Instagramon az alábbi posztban erősítette meg, hogy összejött egy 39 éves, amerikai, fekete sportmenedzserrel, Rich Paullal. Kattintson alább a továbblapozós nyílra, a férfi a harmadik fotón látható! A poszt felirata mindössze egyetlen vörös szív.

Nos, a Page Six azt írja Rich Paulról, hogy foglalkozását tekintve sportmenedzser. Elsősorban kosárlabdázók karrierjét egyengeti, leghíresebb kliense LeBron James. Rich Paul baráti viszonyt ápol Jay Z-vel, és jelenleg írja első könyvét eddigi életéről, méghozzá Jay Z kiadójánál. Kattintson ide a posztért, amiben a menedzser tesójaként említi a rappert a „Lucky Me” cím alatt készülő kötet beharangozójában.

Minden bizonnyal lesz miről írni, mivel Paul édesanyja kábítószerfüggő volt, így a későbbi menedzser a nagymamájához és annak testvéréhez került, ők nevelték, amikor édesanyja nem tudta ellátni. Paul egyetemre járt, de abbahagyta, amikor megtudta, hogy édesapja halálos beteg. Az apuka elhunyta után Paul nem tért vissza az egyetemre, mert már dolgozni akart. Eleinte maga is sportoló akart lenni, de aztán úgy érezte, menedzserként több siker várja őt ebben a világban. Az alábbi kép 1993-ban készült róla.

Adele-lel szemben Paul sosem volt házas, viszont Adele-hez hasonlóan neki is van gyereke, ráadásul nem csak egy, hanem három.

(Kiemelt kép: Adele Instagramja)