Diéta – Molnár Anikó rövid idő alatt 27 kilót fogyott, de nagy veszélyre figyelmeztet: Nem szeretek hazudni

Molnár Anikó bevallja, hogy injekcióktól fogyott le, de...

2024. augusztus 27., 10:43

Szerző:

Újra Molnár Anikó fogyásáról olvashatunk a Story.hu című oldalon, és a médiaszemélyiség fontos dologra figyelmeztet a testsúlycsökkenést eredményező injekciókkal kapcsolatban.

Molnár Anikó nem a testsúlya miatt kapott injekciókat

Molnár Anikó korábban is beszélt már arról a lapnak, hogy négy-öt éve volt egy laborvizsgálaton, és itt derült ki, hogy a 100 kiló körüli testsúlya mellé vészesen közel van a cukorbetegséghez. Az orvos gyógyszert írt fel, de az nem használt, ezért döntöttek az injekciók mellett.

„Jött a következő szint, az injekciókúra. Első körben lement 27 kiló”

– meséli Molnár Anikó, hozzátéve, hogy a sport hiánya miatt ennek úgy a fele hamarosan vissza is ment. De a lényeg most nem ez, hanem az, hogy az egykori Nagy Ő nem azért kapta az injekciókat, hogy fogyjon, hanem a cukorbetegségére. A testsúlycsökkenés úgymond csak mellékhatása volt a terápiának.

Molnár Anikó figyelmeztet

Molnár Anikó hozzáteszi azonban, hogy rendkívül veszélyes lehet ezt az injekciót nem cukorbetegeknek kontroll nélkül használni – sokan mégis ezt teszik, akiknek sikerül valahogy hozzájutniuk a szerhez. Elsősorban őnekik mondja a médiaszemélyiség a következőket:

„Meg kéne, hogy értse mindenki: ez nem gyerekjáték! Óriási felelőtlenség fű alatt beszerezni és használni ilyen gyógyszereket. Mindenki örüljön, aki egészséges, és ne kísértse a sorsot! Én nagyon örültem volna, ha az orvosom azt mondja: «Anikó, önnek kutya baja, csak menjen el szépen edzeni!» Én már régóta nem lepődöm meg semmin sem, mindenkinek a magánügye, hogyan fogy. Én személy szerint nem szeretek hazudni, és nem szeretném, ha valaha is ferdítésen kapnának. Én ezektől az injekcióktól fogytam, és bár most megakadt a folyamat, remélem, még fogok is.”

Molnár Anikó szerint ugyanis vannak olyan hírességek, akik szintén használták ezt az injekciót, de aztán azt állították a nyilvánosság előtt, hogy valami mástól fogytak. Ő nem hajlandó ilyen ferdítésre.

Molnár Anikó fogyna tovább

Molnár Anikó a nyáron arról is beszélt, hogy az idősödés és a fogyás együttes hatása, hogy megereszkedik a bőr, ami miatt a nyakát már meg is műttette. Bár azt mondja, egyelőre elégedett a külsejével, nem zárja ki, hogy lesz még operáció, ugyanis szeretne fogyni tovább:

„Bár elégedett vagyok a mostani külsőmmel, az idő halad és muszáj folyamatosan formában lennem. Éppen ezért azt tervezem, hogy még idén le szeretnék fogyni 10 kilót és bevállalok újabb plasztikai műtéteket. Egy ciciműtétre és egy hasplasztikára lesz szükségem.”

Hiába, mint tudjuk, Molnár Anikó számára a fő bevételi forrás az OnlyFans, ahol erotikus képeket tekinthetnek meg róla a követői pénzért. A médiaszemélyiség ezért érzi úgy, hogy a megélhetése múlik azon, hogy elég fiatalosan nézzen ki.

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)