Molnár Anikó újra plasztikáztatott, megmutatta a heget a Mokkában: ezen a testtájékon látszott a leginkább a kora

Molnár Anikó így fogadkozik: „Nem leszek az az agyonműtött...” De azért ha kell, visszamegy majd a plasztikai sebészhez.

2024. július 9., 14:08

Szerző:

Mellnagyobbítása után bő egy évvel Molnár Anikó újabb plasztikai műtétet vállalt be. A TV2 Mokka című műsorában mesélt a 22 nappal ezelőtt elvégzett operációról, és az azután maradt heget is megmutatta.

Molnár Anikó a fogyás miatt műttetett

Molnár Anikó sokat beszélt már a fogyásáról, és alapvetően ez a történet is ott kezdődik, hogy az egykori Való Világ-játékos leadott 30 kilót.

„Volt egy nagy fogyásom (most egy picit azért visszajött, na mindegy), szóval volt egy nagy fogyásom, közel 30 kiló, és akkor nyilván a bőröm megereszkedett a nyakamnál eléggé. Ugye nagyon sokat fotózunk, és nagyon sok fotónál feltűnt, hogy ráncos, lóg egy picit, nyilván nem lógott nagyon, de voltak olyan fotók, amire azt mondta a fotós, hogy ezt nem retusálja ki, hanem amik mentek a kukába emiatt. Olyan pulykanyakszerű bőr – most ez itt eltűnt. Kértem az orvost, hogy szeretném ezt itt megfeszesíteni”

– meséli Molnár Anikó, aki azt mondja, hogy a beavatkozás során mindkét fülét körbevágták és onnan metszettek ki kicsi bőrdarabokat. A műtét során nem volt altatva, közben nagyjából mindig tudta, hogy éppen mi történik.

Molnár Anikó így készült a plasztikára

Molnár Anikó azt meséli, pontosan tudta előre, mi fog vele történni az operáció alatt, ezért tudatosan készült a műtétre.

„Reggel például álltam a tükör előtt, és nézegettem a fültövemet, tudtam, hogy itt fogják vágni, és elköszöntem ezektől a bőrdaraboktól, érdekes volt. [Mindkét fülnél] három-három picike bőrkimetszés volt, és azt kértem, hogy a végén hadd nézzem meg [a kivágott bőrdarabokat]. Szeretem tudni, hogy mi történik velem, engem az ilyen dolgok nem taszítanak”

– meséli a médiaszemélyiség, aki mondja, hogy nem szégyelli, hogy jövőre 50 éves lesz.

Molnár Anikó azt mondja, elégedett az eredménnyel, de azt mondja, nem kizárt, hogy vissza fog még térni a plasztikai sebészhez.

„Nem tartom kizártnak, hogy ha majd kell korrekció, akkor visszamegyek. Állandóan a súlyommal küzdök, állandóan fogyok-hízok-fogyok-hízok. Ez nyilván a bőrön látszik meg a legjobban. A hízás-fogyás és a kor együtt elég nagy ellensége a feszes bőrnek. Ha kell majd menni, akkor megyek, de nem fogok átesni a ló túlsó oldalára, az biztos. Nem leszek az az agyonműtött...”

– fogadkozik Molnár Anikó, hozzátéve, hogy meg szeretné tartani természetes vonásait. És még valami a nyaki bőrről:

„Mindenki tudja, hogy egy nőnél a korát igazából a nyaka mutatja meg legelőször. És én már olyan jó 5-6 évvel ezelőtt kaptam az első visszajelzést, egy idősebb férfiismerősömtől (nem volt hozzá közöm, csak beszélgettünk). És mondta, hogy Anikó, ha a nyakaddal-dekoltázsoddal kezdenél valamit, akkor sokkal fiatalabbnak tűnnél.”

Molnár Anikó azzal fejezi be az interjút, hogy a műtétet persze nem ennek a férfinek a véleménye miatt vállalta, hanem mert látta magát a fényképeken, és zavarta, amit lát. Alább találja a teljes interjút.

Érdekesség, hogy Demcsák Zsuzsa szintén pont egy ilyen beavatkozáson van túl. Ő az Instagramra posztolt róla kedd délután, ide kattintva találja a képeket.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)