Molnár Anikó felháborodva vágott vissza: Nagyon nagy kezd lenni a pofájuk

Molnár Anikó nagy összeget nyert a Szerencsekerékben, de az örömbe üröm vegyült.

2024. március 21., 07:49

Szerző:

Molnár Anikó a szerda esti Tényeknek nyilatkozva felháborodottan beszélt arról, hogy miután a napokban nagyobb összeget nyert a Szerencsekerék című műsorban, a gyalázó kommentek újabb hulláma zúdult rá a közösségi médián keresztül. A riportban felháborodottan idéz abból, hogy miket írtak neki:

„»miért ez a cafat nyerte meg?« »Egyáltalán miért hív a TV2 egy ilyen cafatot oda?!« »Hogy engedhették nyerni?« Eszébe sem jut az állatnak, hogy lehet, hogy magamtól nyertem. Hogy kitaláltam!”

Molnár Anikónál most már betelt a pohár, és úgy érzi, eljött az ideje, hogy valamilyen módon visszavágjon, retorziót alkalmazzon a gyalázkodókkal szemben. Így fogalmaz:

„nem én vagyok az egyetlen, hanem a világon az összes celeb és közszereplő ki van ennek téve. Szerintem nem ártana egy picit fellépnünk ezek ellen, mert nagyon nagyon nagy kezd lenni a pofájuk.”

Az első dolog, amit tett: kiposztolta azokat az embereket névvel-képpel az Instagramjára, akik ilyen gyűlölködő üzeneteket hagytak neki.

A második dolog, hogy Tóth Gabihoz hasonlóan ügyvédhez fog fordulni, hiszen a rágalmazás, a becsületsértés és a zaklatás egyaránt bűncselekmények. Molnár Anikó úgy érzi, hogy ezek a kommentelők most már elvetették a sulykot, úgyhogy beszélt egy ügyvéddel, aki megerősítette neki, hogy ezek az emberek bűncselekményt követtek el, így a Való Világból megismert médiaszemélyiség a hatóságokhoz fog fordulni. Alább találja a teljes riportot.

A fenti említett Szerencsekerékben Molnár Anikó egyébként egy vicces, vagy legalábbis balul elsült randijáról mesélt, hiszen nem lehet meg egy betűkitalálós vetélkedő jópofa celebsztorik nélkül. Ha ön lemaradt volna a történetről:

„korábban érkeztem egy pár perccel, de gondoltam, hogy nem várom ott a fiút, mert mégis milyen ciki, ha a csaj érkezik korábban. Még gyakorló voltam, 16 éves, nem tudtam még, hogy mit illik, mit nem. Ez a Batthyány téren volt egyébként és fölmentem a villamoshoz a lépcsőn, aztán föntről néztem, hogy itt van-e már. Majd észrevettem, hogy megjött, ott vár. Gondoltam jaj, de jó és elindultam lefelé a lépcsőn. Volt vagy 25 lépcső lefelé körülbelül. Amikor már majdnem a felénél jártam akkorát zakóztam hanyatt, hogy a táskám csak röpült fölöttem, a lábaim égnek álltak. Reméltem, hogy nem látta, de sajnos látta….”

Jó hír viszont, hogy egyéves onlyfanses munka után Molnár Anikónak legalább az anyagi helyzete rendeződött, sőt, kisebb vagyont megkeresett egyetlen esztendő leforgása alatt. Nemrégiben arról beszélt Hajdú Péternek, hogy még nem tudja, kire fordítja ezt az összeget, hiszen gyermeke, örököse nincs:

„ez egy nagyon nehéz kérdés, mert nyilván, ha lennének gyerekeim, akkor tudnám, hogy mire gyűjtök. Most per pillanat fogalmam sincs, mert ami most van, azt sem tudom, hogy ki fogja örökölni, ha már nem leszek.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)