Molnár Anikó fiatalító műtétekre készül: Szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen

Molnár Anikó nem elégedett saját magával.

2024. április 8., 14:48

Szerző:

Molnár Anikó elképesztő nagy népszerűségnek örvend, amióta belevágott az OnlyFans karrierbe. A férfiak imádják az általa megosztott tartalmakat, de még női rajongói is akadnak bőven az egykori valóságshow-sztárnak. Azonban a megjelenésével nem elégedett, ezért fontos döntést hozott meg.

„Most egy kicsit ki vagyok merülve. Tartok attól, hogy az egészségem vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón”

– mesélte Molnár Anikó a Borsnak, valamint hozzátette, hogy mostanában az OnlyFans és a sminktetoválás mellett nem jutott elég ideje a külsőjére. 

„Minden héten lesz egy fotózás, vagy maximum kettő, a többi napon pedig csak magammal foglalkozom majd. Azt szeretném, hogy mindennap eljussak a konditerembe, s eljussak kozmetikushoz és körmöshöz mondjuk két-három hetente. Az a feladatom, hogy szép legyek, és ha most belenézek a tükörbe, baromi messze látom magam a széptől”

– tette hozzá az egykori VV-sztár, valamint azt is elmondta, hogy a fogyás után tervez egy-két fiatalító műtétet is, azonban nem az arcát szeretné átszabatni. 

„Ha lefogyok, lehet, hogy egy hasplasztikát csináltatnék, meg esetleg nagyobb ciciket, vagy legalábbis a fogyás után korrigálni szeretném őket. Idén leszek negyvenkilenc éves, tehát jövőre leszek ötven, és szépnek lenni ötvenévesen egy kicsit több meló, mint huszonévesen.”

(Kiemelt kép: Molnár Anikó Instagramja)