Diéta – Ha Zámbó Krisztián így fogy tovább, hamarosan orvosi beavatkozásra lesz szüksége: elárulta titkát

Zámbó Krisztián elindult a fogyás útján, de azt mondja, van valami, amire közszereplőként fokozottan figyelnie kell.

2024. július 23., 09:27

Szerző:

Zámbó Krisztián fogyókúrájában ugyan most volt egy kéthónapos kényszerszünet, de az életmódváltás már dübörög tovább, úgyhogy az énekes nagy döntésre szánta el magát.

Zámbó Krisztián annyit fogyott, hogy arcplasztikára lesz szüksége

Zámbó Krisztián a tavasszal eltörte a könyökét és a csuklóját, ezért két hónapra szüneteltette a kemény edzéseket. Most azonban tiszta erőből folytatja, és nem fogunk meglepődni, ha ő is ott lesz a héten az RTL bejelentésében: előreláthatólag holnap fog ugyanis kiderülni, hogy kik szerepelnek majd a Sztárbox, elnézést, rossz link, szóval a Sztárbox harmadik évadában nehézsúly kategóriában. Németh Kristóf szintén nagy edzésben van már hónapok óta, vajon ő is ott lesz a versenyzők között? Hamarosan megtudjuk.

Szóval Zámbó Krisztiánnal kapcsolatban az jelenleg az újdonság, hogy úgy döntött, ha még lemegy róla pár kiló, akkor bevállal egy arcplasztikát. Zámbó Jimmy leghíresebb fia a Blikk című lapnak beszélt erről, többek között a következőket mondva:

„Nagyjából három év után megborotválkoztam, és kénytelen voltam szembesülni a szomorú ténnyel, hogy itt-ott megereszkedett az arcbőröm, ami nem csak a koromnak, de annak is köszönhető, hogy az utóbbi időben leadtam jó pár kilót.”

Zámbó Krisztián elárulta a titkát: a megereszkedett bőr miatt plasztikai sebészhez tervez fordulni. De nem kapkodja el, nem azonnal megy az orvoshoz, hiszen a tervek szerint még fogyni fog tovább:

„Első körben szeretnék leadni néhány kilót, ugyanis a fogyás az arcomon is meglátszik, így mindenképpen utána érdemes megcsináltatni a műtétet. Most nagyjából száz kilót mutat alattam a mérleg, de az a cél, hogy ezt a számot egy tízessel redukáljam a beavatkozás előtt.”

Zámbó Krisztián ezzel Molnár Anikó és Demcsák Zsuzsa nyomdokain halad

Pont nemrég csináltatott arc-, vagyis inkább áll- és nyakplasztikát Molnár Anikó és Demcsák Zsuzsa, pontosan az idősödés és fogyás miatt megereszkedett bőr újrafeszesítése érdekében. Demcsák Zsuzsa erről csak az Instagramra tette ki jó influenszerként a szükséges reklámposztot, de Molnár Anikó a tévében is részletesen beszélt a beavatkozásról, amit elvégeztek nála, a heget is megmutatta.

„Volt egy nagy fogyásom (most egy picit azért visszajött, na mindegy), szóval volt egy nagy fogyásom, közel 30 kiló, és akkor nyilván a bőröm megereszkedett a nyakamnál eléggé. Ugye nagyon sokat fotózunk, és nagyon sok fotónál feltűnt, hogy ráncos, lóg egy picit, nyilván nem lógott nagyon, de voltak olyan fotók, amire azt mondta a fotós, hogy ezt nem retusálja ki, hanem amik mentek a kukába emiatt. Olyan pulykanyakszerű bőr – most ez itt eltűnt. Kértem az orvost, hogy szeretném ezt itt megfeszesíteni”

– mesélte Molnár Anikó két hete a Mokkában, a videót itt tudja megtekinteni korábbi cikkünkben.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)