Zámbó Krisztián élete darabokban: A párom mostanában nélkülem megy mindenhova

Zámbó Krisztián súlyos balesetet szenvedett nemrég, eltörte a könyökét, és a dolgok ezután csak rosszabbodtak tovább.

2024. május 13., 08:59

Szerző:

Zámbó Krisztián biciklibalesetet szenvedett: elesett a kerékpárral és könyöktörés miatt begipszelték a karját. Azonban aztán kiderült, hogy mégsem csak a könyöke tört el, és ráadásul a felépülés időszaka terhesebb, mint gondolta volna.

Zámbó Krisztián nehezen gyógyul

A Bors című lap közöl friss interjút az énekes-médiaszemélyiséggel, aki azt mondja, egy fontos dolog csak most derült ki a balesetéről:

„Nagyon nehezen gyógyulok. Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok.”

Itt egy videó arról, ahogy Zámbó Krisztián begipszelt karral lép fel.

Nemcsak a semmittevés nehezíti meg ezt az időszakot, hanem az is, hogy a törés tönkretette az intimitást is Zámbó Krisztiánék párkapcsolatában:

„Nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni. Úgyhogy két-két és fel hete alig alszunk együtt, mert vagy én alszom a nappaliban vagy ő.”

Zámbó Krisztián a fellépésekre ugyan eljárkál, de máshova nem nagyon, hiszen a törött karjával, csuklójával nem tud vezetni. Ezt sem viseli könnyen, hogy a párja, Takács Zsuzska nélküle mászkál az utóbbi időben:

„A párom mostanában nélkülem megy mindenhova, nagyon furcsa. De mindig amikor elmegy, telefonálunk. Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem ha mindent magamnak tudok megcsinálni.”

Zámbó Krisztián nagy utazásról érkezett haza

Áprilisban derült ki, hogy az Ázsia Expressz idei évadjához csatlakozott L.L. Junior és Dárdai Blanka. Azt azonban nem tudni, hogy csak plusz versenyzőkként kerültek-e be a műsorba vagy esetleg valakik feladták a versenyt. Sokan úgy gondolják, hogy Zámbó Krisztián és a testvére, Adrián dönthettek így.

„Az Ázsia Expressz műsor indulása előtt azt ígérte nekem Krisztián, hogy amíg csak lehet, minden erejével küzdeni fog, és ahogy ismerem őt, ez így is lesz. Ehhez fogja tartani magát. Egyáltalán nem feladós típus. Mindenesetre szeptemberben minden ki fog derülni, aki teheti, nézze a műsort, mert nagyon izgalmas és szórakoztató lesz. Másrészt amit sokan alapul vesznek, sajnos alaptalanul, a Celeb vagyok, ments ki innen műsorban sem magától adta fel, hanem a műsor szerkesztői az egészségügyi állapota miatt nem vállalták a felelősséget, ezért közös megegyezéssel, így lett a nézők (nagyközönség) felé lekommunikálva”

 – írta Takács Zsuzska Zámbó Krisztián Instagram-oldalán egy azóta eltűnt Instaposztban egy hónappal ezelőtt párja távollétében.

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)