Zámbó Jimmy háza túl drága volt: ennyit enged az árból a család, hátha megveszi valaki

Zámbó Jimmy legendás háza és folyóparti nyaralója egyaránt eladó, de úgy tűnik, egyelőre nem tolonganak a vevők.

2024. április 26., 09:57

Szerző:

Eladó ingatlan annyi ingyenreklámot még az életben nem kapott Magyarországon, mint Zámbó Jimmy háza és nyaralója. A család mindkét nagy kereskedelmi csatornán főműsoridőben körbemutogatta az ingatlanokat, de úgy tűnik, hónapok elteltével sem jelentkezett vevő.

Zámbó Jimmy háza olcsóbb lett

A családot jól ismerő bennfentes árulta el a Story.hu-nak hogy az eredetileg meghirdetett árat a család most lejjebb vitte. A ráckevei nyaralót 49 millió forint helyett most már 46 millióért árulják, a csepeli családi ház ára pedig 5 millióval ment le 130-ról 125 millióra.

„Ennél lejjebb már nem szeretnének menni”

– figyelmeztet a bennfentes, hogy most már tényleg érdemes lecsapni az ingatlanokra a potenciális vevőknek, mert ennél jobb ajánlat nem fog érkezni.

Itt élt, alkotott, pihent és halt meg Zámbó Jimmy

A csepeli családi házat tavaly október óta hirdetik. Már csak Zámbó Adrián és édesanyja él benne, és ez kettejüknek túl nagy. A ház alapterülete több, mint 200 négyzetméter, kert is tartozik hozzá.

„Az egész ház számomra egy hatalmas megemlékezés”

– mondja Zámbó Adrián, és megmutatja a „trónt” is, amiben ülve Zámbó Jimmy annak idején az íróasztalánál dolgozott.

A család nem fog mindent otthagyni a lakásban a leendő új tulajdonosnak, de a berendezés egy részét megkaphatja a vevő, ha igényt tart rá. Erről így beszél Zámbó Adrián:

„a díjakat, a lemezeket visszük magunkkal. A rózsafaberakású antik bútorok opcionálisan maradnak, a vételár részét képezik (nyilván ha nincs rá szükség, akkor elvisszük). A trón, az asztal, a zongora, a lemezek, a díjak, azok nem, azokat visszük magunkkal.”

Ebben a házban történt a baleset, amiben Zámbó Jimmy az életét vesztette, és itt forgatták A Király című sorozatot is nemrég. A TV2 riportját nézheti alább vissza az eladó házról.

Szintén tavaly ősz óta árulja a család a ráckevei nyaralót, ami egy szigeten van a Dunában, és csak csónakkal lehet megközelíteni. Ezt az ingatlant márciusban mutatta meg Zámbó Adrián a tévécsatornáknak, és az RTL számára a következőket nyilatkozta:

„Ez egy annyira elszigetelt környék, hogy gyakorlatilag 4 vagy 5 szomszédunk van összesen. Csak vízi közlekedéssel megközelíthető, ezért is vette meg apu anno, merthogy tudta, hogy ide el tudunk vonulni. Aztán vagy sikerült, vagy nem, mert nyilván annak idején apu, mivel sokat voltunk itt, nagyon sok zenét írt itt, nagyon sok zenét szerzett itt és énekelt, ezért a szomszédok hamar megtudták, hogy itt miről van szó és ki lakik itt.”

Alább lehet megtekinteni a riportot, ami ezek szerint mégsem gyakorolt elég vonzóerőt a potenciális vevőkre, hiszen azóta lapértesülések szerint lejjebb kellett szállítani az árat.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)