Először látható belülről Zámbó Jimmy titkos nyaralója – ebből jöttek rá a szomszédok, hogy ki lakik itt

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián először mutatta meg a legendás, most már eladó nyaraló belsejét, de rögtön mindkét csatornának.

2024. március 6., 10:49

Szerző:

50 millió forintért eladó Zámbó Jimmy egykori nyaralója, amint arról már tavaly ősszel is szó volt. Az épület belsejét eddig nem lehetett látni, de Zámbó Adrián most két stábot is körbevezetett a csak csónakkal megközelíthető Duna-szigeten lévő ingatlanon: az RTL-től a Fókusz, a TV2-től a Tények Plusz látogatta meg a víkendházat.

„Ez egy annyira elszigetelt környék, hogy gyakorlatilag 4 vagy 5 szomszédunk van összesen. Csak vízi közlekedéssel megközelíthető, ezért is vette meg apu anno, merthogy tudta, hogy ide el tudunk vonulni. Aztán vagy sikerült, vagy nem, mert nyilván annak idején apu, mivel sokat voltunk itt, nagyon sok zenét írt itt, nagyon sok zenét szerzett itt és énekelt, ezért a szomszédok hamar megtudták, hogy itt miről van szó és ki lakik itt”

– meséli Zámbó Adrián, a 2001-ben elhunyt énekes legfiatalabb fia az alábbi videóban az RTL-nek.

Zámbó Adrián a másik csatornának többek között a következőket mondta arról, hogy amikor a szomszédok meghallgatták, hogy Zámbó Jimmy folyton itt énekel, hamar kitudódott a dolog:

„azért próbált minél elszeparáltabb környezetet biztosítani magának, mert a hétköznapjaiban annyira felpezsdült életet élt, hogy szeretett volna egy olyan helyet, ahova teljes mértékben vissza tud vonulni. [...] Amikor apu elkezdett énekelni, és elkezdte a szövegeket írni-gyakorolni itt, ebben a környezetben, akkor az összes szomszéd kiült és csak hallgatta.”

Innentől kezdve hamar kiderült, hogy hol van Zámbó Jimmy nyaralója, és ettől kezdve rajongók gyakran jöttek el ide, és bekiabáltak akár a túlpartról.

„Jimmyke, imádunk!”

– ilyeneket ordibáltak a rajongók Zámbó Adrián beszámolója szerint. Ha van kedve, nézze meg a második riportot is!

„Nem történt semmi különös, amiért eladjuk, egyszerűen úgy érezzük, más jobban ki tudná használni”

– így indokolta Zámbó Adrián még tavaly, hogy miért válnak meg az ingatlantól, de testvére, Zámbó Krisztián nem ért teljesen egyet a döntéssel. Ő ezt mondta:

„sajnálom, hogy eladják azt a házat, én biztos, megtartottam volna a családnak.”

Sőt, nemcsak a víkendház eladó, hanem a csepeli családi ház szintén. Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián ezzel kapcsolatban novemberben azt nyilatkozta a Blikknek, hogy az ingatlanban található relikviákat természetesen nem fogja megkapni a vevő:

„a házat nem az ereklyékkel együtt áruljuk! Egyértelmű, hogy azokat visszük magunkkal. Mindenkinek tudnia kell, hogy óriási, több éven át tartó tépelődés előzte meg ezt a dolgot. Közel 300 négyzetméteres a ház, ketten lakunk benne az édesanyámmal, nem használjuk ki.”

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)