Itt a bejelentés: Hódi Pamela és Dér Heni is ott lesznek a Sztárbox idei női versenyzői között

Tóth-Hódi Pamela a Dér Heni a női könnyűsúly kategóriába kerültek, de lesz pehelysúly is.

2024. július 17., 11:51

Szerző:

Újabb nyolc név, köztük Hódi Pamela és Dér Heni – bejelentették, kik lesznek idén a Sztárbox női versenyzői.

Hódi Pamela és Dér Heni a könnyűsúlyban sztárboxol majd

Amíg tavaly valamennyi női versenyző egy súlycsoportban volt, addig idén a nyolc női ökölvívót két súlycsoportra osztották, Tóth-Hódi Pamela és Dér Heni a könnyűsúlyba kerültek Nemazalány énekesnővel és Sápi Vivi influenszerrel.

Ezzel szemben lesz négy pehelysúlyú versenyző is, ők a nevét édesapjával ellentétben hosszú ó-val író Schóbert Lara médiaszemélyiség, Lola énekesnő, az Exatlonból és a Dancing with the Starsból ismert Pap Dorci, valamint az éppen válófélben levő Földes Eszter színésznő.

A további versenyzők

Rajtuk kívül tudjuk már a férfi könnyű- és középsúly versenyzőit, a férfi nehézsúly indulóit pedig a jövő héten ismerteti majd az RTL.

Emlékeztetőül a férfi középsúly versenyzői:

  • Shane Tusup;
  • Törőcsik Dani;
  • Király Viktor;
  • Danny Blue;
  • Herceg;
  • Pápai Joci;
  • Torghelle Sándor; és
  • Veréb Tamás.

A könnyűsúly férfiversenyzői pedig:

  1. Dóra Béla színész;
  2. Horváth Tomi énekes;
  3. Miller Dávid színész, műsorvezető;
  4. Pachert Balázs üzletember;
  5. Sánta László színész;
  6. Sárközi Ákos séf;
  7. Varga Ádám színész; valamint
  8. Varga Viktor énekes.

Ezen kívül az RTL azt ígéri, hogy a jövő héten bemutatják a Sztárbox műsorvezetőit, szakmai kommentátorait, ringszpíkerét és social arcát is. Hamarosan pedig az is kiderül, hogy az egyes kategóriákban kik küzdenek meg egymással az első fordulókban. A bejelentés szerint

„a Sztárbox szakmai supervisora, az olimpiai-, világ- és Európa-bajnok, Kovács Kokó István.”

Hódi Pamela és Dér Heni így készül a Sztárboxra

Hódi Pamela a bejelentéshez készült bemutatkozó kisfilmben nem teljes nevén, hanem Tóth-Hódiként szerepel, és azt mondja, már az első széria elindulása előtt elgondolkodott rajta, hogy szeretné próbára tenni magát a Sztárboxban, azonban akkor még úgy érezte, hogy nem jött el az ideje. Az idei évadra azonban minden megváltozott: az edzéseket nagyon jól bírja, és csalódna magában, ha alulmaradna a meccsein. Egyetlen gondja van csupán, egyelőre még nem tudta megfogadni azt a tanácsot, amit kislányának adott: ha valaki sokat tesz a céljáért, de nem úgy sikerül, ahogy szeretné, akkor nincs mit szégyellnie. Ezt a ringben még neki is tanulnia kell.

Dér Heni felkészülős kisfilmje pedig alább található. Az egykori megasztáros énekesnő azt mondja, hogy bár az életében mindig is fontos szerepet töltött be a mozgás, a küzdősportokat igyekezett elkerülni, úgy gondolta, nem passzolnak a vérmérsékletéhez. A Sztárboxban azonban kihívást látott, ezért belevágott a műsorba. Az edzéseken több dologgal is szembesülnie kellett: eleve máshogy kezdhetett neki a munkának, mert a felkészülés elején még szoptatta akkor öt hónapos kislányát. Emellett pszichésen arra is fel kellett készülnie, hogy meg kell ütnie az ellenfeleit, ami még az edzőjével sem ment könnyen. Az énekesnő extra videónkban azt is elárulta, hogy kik azok a hírességek, akikkel szívesen ringbe szállna.

(Kiemelt kép: a Sztárbox Instagramja)