Tóth-Hódi Pamela sírva meséli el, hogyan találta meg a kislánya Berki Krisztián holttestét – videó

Tóth-Hódi Pamela először beszél nyilvánosan a traumatikus, másfél évvel ezelőtti esetről.

2023. november 22., 10:19

Szerző:

Pár héttel azután, hogy Berki Mazsi kitálalt Hajdú Péternek a kapcsolatáról Berki Krisztiánnal, most ugyanezt teszi Tóth-Hódi Pamela is. Pénteken jelenik meg a YouTube-on a Beköltözve Hajdú Péterhez című videósorozat következő epizódja a Frizbi TV csatornáján, de egy előzetes már elérhető.

Ebből kiderül, hogy Tóth-Hódi Pamela elmondja majd a műsorban, hogy első gyermekének édesapja többször megcsalta őt a kapcsolatuk során, sőt, arra is utal, hogy a szerelmei anyagilag is lehúzták őt. Tóth-Hódi Pamela három nőről tud, akikkel Berki Krisztián megcsalta őt, mindegyiküknek tudja a nevét, egyikükkel találkozott is.

Az előzetes legmegrázóbb jelenete azonban az, amikor Tóth-Hódi Pamela olyasmiről beszél, amiről Berki Krisztián tavaly májusi halála óta még sosem. Elmondja, hogy a tragédiában az a legnehezebb a számára, hogy a holttestet a lánya, Berki Natasa Zselyke találta meg. Így beszél erről:

„nem is tudom, hogy ezt fel tudom-e valaha dolgozni. Rossz, hogy meghalt, de az, ahogyan meghalt, hogy a Natinak ott ebben miért kellett részt vennie?! Miért csinálta ezt a Jóisten, hogy szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie?! Kiment reggel, mert csörgött az ébresztője az apjának, és ő kiment erre, és elkezdte keresni az apját...”

Tóth-Hódi Pamela ekkor a sírástól elakad, a folytatás minden bizonnyal benne lesz a pénteken megjelenő műsorban.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)