Tóth-Hódi Pamela különleges nevet választott két éve a kislányának: de már másik néven szólítja

Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence pedig két évvel ezelőtt sokat beszéltek arról, miért az Evolet nevet választották.

2023. október 21., 06:23

Szerző:

Lassan két és fél éves Tóth-Hódi Pamela és Tóth Bence kislánya. A pár a baba születésekor bejelentette, hogy egy igen különleges nevet választottak a lányuknak: az Evoletet. A témáról két évvel ezelőtt a Reggeliben beszéltek, kifejtve, miért emellett a név mellett döntöttek.

„A Bibliában, az Igében az Evolet név az hetes. Vagyis hetes a név miben? A számmisztikában...? Nem a számmisztikában. A lényeg az, hogy hetes. És rengeteg hetes vett körbe minket, a házasságunkat. A teljességet, a beteljesülést szimbolizálja”

– fejtette ki Tóth-Hódi Pamela a név jelentését két évvel ezelőtt. Az interjút alább vissza is nézheti, ha van kedve.

A fentieknek az aktualitást most az adja, hogy Tóth-Hódi Pamela a héten arról írt egy hosszú posztot az Instagramra, hogy bölcsődébe adták a lányukat, és mint írja, ennek az egyik oka az volt, hogy „Olivia” unatkozott otthon.

A hozzászólások között több kommentelő is értetlenkedik, hogy miért Olivia néven említi az influenszerként ismert anyuka a kislányát, ha a születésekor Evoletnek nevezték el. Erre maga Tóth-Hódi Pamela nem ad ugyan feleletet, de egy másik hozzászóló azt mondja, hogy ez a kislány második keresztneve, és lehet, hogy fura, hogy a második nevén szólítják a szülei, de ha nekik így tetszik, akkor ezt mindenkinek el kell fogadnia.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Reggeli)