Válás: Lovasi András és Földes Eszter bejelentették, hogy elválnak útjaik

Igazak voltak a pletykák, itt a szomorú hír, valóban válik Lovasi András és Földes Eszter.

2024. július 15., 08:36

Szerző:

Szűkszavú, közös bejelentést publikált Lovasi András és Földes Eszter: valóban válnak. Alább találja az üzenetüket.

Válik Lovasi András és Földes Eszter

Korábban is hallani lehetett házasságuk válságáról, és most itt a bejelentés: valóban válik egymástól a két híresség. A közösségi médiában publikálták az üzenetüket, ami mindössze ennyi:

„Ezúton értesítjük a nyilvánosságot, hogy útjaink elváltak egymástól, a továbbiakban semmilyen módon nem kívánunk nyilatkozni a témában. Lovasi András – Földes Eszter”

Földes Eszter a bejelentést egy tengerparti képpel illusztrálta, amin csak két árnyék látszik.

Földes Eszter az üzenetet az Instagramon is megjelentette, ott volt párja együttesétől, a Kiscsillagtól választott hozzá aláfestőzenét. Az alábbi, 2011-es, Szirmok című dalt, aminek a YouTube-os leírása szerint:

„Egy szakítós dal, amiben a férfi énekelve tépkedi a virágszirmokat, szeret, nem szeret alapon, és a refrénbe beleénekel a néni is. Utóbbi is Lovasi András, csak kicsit magasabb hangon. Szerintünk olyan, mint amikor elbújva egy fürdőszobába – ha kell, ha nem – végighallgatunk egy szakítást, kijövünk, és a nappali közepén azon nyomban egy lendületes parasztrock számmá szublimáljuk az élményt, kicsit a 70-es évek stílusában.”

Lovasi András és Földes Eszter 10 évig voltak együtt

A Kispál és a Borz frontembereként megismert, 57 éves, Kossuth-díjas zenész és a 37 éves színésznő tíz évvel ezelőtt jött össze, az esküvőjük 2015-ben volt. Gyermekük, Lovasi Álmos Fülöp 2018-ban született meg. Házasságuk válságáról már hetek óta mentek pletykák, elsősorban annak alapján, hogy Földes Eszter ilyen témájú idézeteket posztolt a közösségi médiában, valamint hogy eltüntette valamennyi olyan közös fotót, amin a férjével, Lovasi Andrással együtt voltak láthatók.

A Földes Eszter által automatikusan eltűnő sztori formájában posztolt idézetek közül a következő volt a legbeszédesebb Jean Racine-tól, eleveníti fel az előzményeket a Blikk:

„Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy.”

De elgondolkodott sok követő a következőkön is, ezek a gondolatok Lakatos Leventétől származnak:

„A kölcsönös őszinteség kizárja a szégyenérzetet. Amikor a gyengeségeink ellenére is elfogadnak bennünket, mélyebben tudunk kötődni a másikhoz, és ez a meghitt érzelmi közeg »intimitásrobbanást« eredményezhet. Azt az intimitást, amelyért annyira sóvárgunk, soha nem a tökéletességünk hozza el számunkra, hanem az, ha képesek és hajlandók vagyunk együtt dolgozni a hibáinkon.”

A házaspárról annak idején például az alábbi portréfilm készült, ennek a címe Életművész, és 2020 februárjában került fel a YouTube-ra.

(A fent kiemelt kép egy budapesti kávézóban készült Lovasi Andrásról, amikor interjút adott az MTI újságírójának 2019. április 10-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás)