Peller Mariann megdöbbentő dolgokat állít a válása kapcsán: Lehet, hogy ezért megköveztek, de...

Peller Mariann csaknem két éve lépett ki a házasságából, és a színésznő-műsorvezetőnő most először beszél ilyen nyíltan élete ezen időszakáról.

2024. június 17., 09:59

Szerző:

Peller Mariann és Juni György 12 évig voltak együtt, 10 évig voltak házasok, két gyermekük született, de a most 40 éves műsorvezetőnő 2022-ben úgy döntött, kilép a házasságából. Most erről az időszakról és az azóta leülepedett tanulságokról beszélt.

Peller Mariann a válásáról

Peller Mariann és nővére, Peller Anna az RTL közönsége számára elsősorban a Reggeli című műsorból ismert, ahol régóta műsorvezetők ők mind a ketten. Nagyjából egyidőben váltak el ők ketten, Peller Anna párja a tévéképernyőről szintén jól ismert Lukács Miki volt. Ők 2023 márciusában jelentették be, hogy 14 év házasság után elválnak.

Most a Story.hu írja, hogy korábban, a Csőrike nem hal meg című előadás kapcsán Peller Mariann a darab témájához kapcsolódva a saját tapasztalataiból-gondolataiból osztott meg néhányat a közönséggel, pedig annak idején a válása bejelentésekor nem nagyon nyílt meg a témában. Most többek között a következőket mondja:

„Keresem a válaszokat az életre, és lehet, hogy nem ez a megoldás, de nem lenne jó, ha nem élnénk egyfolytában együtt a párunkkal, és külön is töltenénk bizonyos időszakokat?”

– veti fel a kérdést Peller Mariann, aki szerint minden bizonnyal valamennyi párnak jót tesz, ha nincsenek együtt 0-24-ben a hét valamennyi napján, hanem külön is töltenek valamennyi időt, így van lehetőség arra, hogy újra feléledjen a lelkünkben a vágy a másik után.

Peller Mariann szerint egy házasság ne örökre szóljon

Még egy elgondolkodtató felvetés Peller Marianntól:

„Lehet, hogy ezért megköveztek, de az utóbbi időben azon töprengek, mennyivel jobb lenne, ha a házasságok nem örökre szólnának, hanem mondjuk ötévenként újratárgyalhatnánk őket. Hiszen ennyi idő alatt sokat változunk, fejlődünk, reagálunk az élet adta körülményekre.”

Peller Mariann azt mondja, nem is feltétlenül (csak) arról szólna ez, hogy megengedett-e a kapcsolatban egy-egy elhajlás, de persze erről is lehetne beszélni, mint ahogyan egyre több pár beszél is erről, és nyilván ön is tud egy olyan hazai celebházaspárt mondani, akik megbeszéltek egymással mindent, és már rég nem monogámiában élnek.

Peller Mariann egy függőségből is kilépett

Márciusban a Best magazinban egy másik érdekességet árult el önmagáról: egy időben vásárlásfüggő volt. Úgy tűnik, ezzel az addikcióval a házassága utolsó éveiben tudott leszámolni.

„Ahogy jöttek a műsoraim, a Lélekközösség, az Utazás a lelked körül, megírtam a regényeimet, úgy épült le a vásárlás utáni vágyam, és helyeződött nagyjából 5-3 éve máshová a hangsúly”

– mondja Peller Mariann arról, hogy úgy érzi, ezen a függőségen most már túl van.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A konyhafőnök VIP)